berita

Diskaun Sehingga 40% & Harga Istimewa Untuk 2 Orang Dengan MAS! Business Class Pulak Tu! Mid-Year Deals Kini Kembali!

June 22nd, 2018 | by Azyanshor
Gaya Hidup

Masa yang dinanti-nantikan telah tiba! Kalau korang ni memang suka travel didalam atau luar negara, korang mesti excited bila tahu pasal deals ni! Kalau tengah plan trip hujung tahun tu, ha elok sangat lah. Terus click beli je lepas baca post ni!

Nak tahu trip pergi mana yang dapat potongan sehingga 40% tu? Baca post ni sampai habis!

Diskaun sehingga 40%, tambahan 20% untuk pilihan tempat duduk dan tebus ganjaran serendah 3000 mata ganjaran!

Bukan sikit diskaun yang Malaysia Airlines kasi kali ni! Bermacam-macam ganjaran hanya untuk korang tau! Korang berpeluang untuk dapat diskaun tambang sehingga 40% & tambang istimewa untuk dua orang dengan menaiki Business Class ! Selain itu, korang juga boleh menebus perjalanan dengan serendah 3000 mata ganjaran Enrich! WOW!

Kalau pergi travel lagi-lagi kalau pergi overseas jauh-jauh tu mesti korang nak tempat duduk yang selesa dengan Kelas Ekonomi kan?

Dengan Mid Year Deals dari MAS ni, korang boleh pilih tempat duduk dan dapat diskaun sehingga 20%!! Korang boleh pilih pula tu nak spend 20% dekat mana. Nak pilih tempat duduk ke, nak bagasi prabayar ke, nak pakej bagasi+tempat duduk atau insurans perjalanan!

Destinasi mana yang dapat diskaun tu?

Antara destinasi luar negara yang korang boleh beli dan dapat diskaun ni ialah:

  •  Sydney – RM1399 (Return all-in fare)

  • Tokyo – RM1299 (Return all-in fare)

  • Seoul – RM1029 (Return all-in fare)

  • Bangkok – RM359 (Return all-in fare)

  • Singapore – RM 339 (Return all-in fare)

  • Brisbane – RM1599 (Return all-in fare)

  • Chongqing – RM388 sehala (all-in Fare)

Dah start ke promo ni?

Tempoh korang boleh tempah bermula dari 21-27 Jun 2018 untuk penerbangan 23 Jun 2018 – 31 Mei 2019 (Domestik) manakala untuk penerbangan antarabangsa pada 26 Jun 2018 hingga 31 Mei 2019! Ha, lama duration dia tahu, kalau korang plan untuk beraya di luar negara tahun depan pun boleh beli ni!

Jadi, jangan lepaskan peluang keemasan ini! Maklumat lanjut korang boleh klik sini!

The following two tabs change content below.

Azyanshor

“Life is too short to spend it with people who annoy you.” -Mr.Forman Instagram:@azyanshor

Most Read Today