berita

Fizi Ali & Shakilla Khoriri Bercerai, Janji Besarkan Ameena Bersama – ‘Anggaplah Jodoh Kami Sampai Di Sini’

December 15th, 2021 | by Zulaikha
Kini Trending

Tiada angin tiada ribut tiba-tiba penyampai radio Fizi Ali berkongsi berita duka mengenai rumah tangganya dengan aktres Shakilla Khoriri.

Sah cerai

Menurut Fizi, 32, dia dan Shakilla membuat keputusan untuk berpisah selepas tiga tahun melayari bahtera bersama.

Akui berat untuk berkongsi berita tersebut, pemilik nama Mohd Hafizudin Alimudin menyatakan biarpun bukan lagi menjadi pasangan suami isteri, dia dan Shakilla sepakat untuk membesarkan anak tunggal mereka, Ameena Sofia dengan penuh kasih sayang.

Bismillahirrahmanirrahim. Assalammualaikum semua.. Maaf kepada mereka yang tertanya tanya apa yang terjadi pada saya dalam beberapa minggu ini.

Dengan berat hati, saya ingin mengumumkan bahawa saya dan Shakilla tidak lagi bersama dan akan membawa haluan masing-masing.

Walaupun hidup berasingan, kami juga sudah bersepakat akan membesarkan Ameena dengan penuh kasih sayang. Kami janji Ameena tetap akan merasa kasih sayang sepenuhnya dari daddy dan umi.

Anggaplah jodoh kami sampai sini

Dalam pada itu, Fizi berharap semua pihak menghormati keputusan yang telah dibuat selain mengucapkan terima kasih dengan doa yang diberikan.

Kami harap semua pihak dapat menghormati keputusan ini. Anggaplah jodoh kami sampai di sini.

Terima kasih atas doa-doa kalian sebelum ini dan mohon doa untuk kami bertiga meneruskan perjalanan yang panjang ini dengan penuh redha. Insya-Allah semoga doa yang baik-baik ini akan kembali ke kalian semua juga. Minta maaf dan terima kasih.

Terdahulu, Shakilla dan Fizi mendirikan rumah tangga pada 18 Februari 2018 dan dikurniakan cahaya mata, Ameena Sofia yang kini berusia dua tahun.

Sumber: Instagram @fiziali_

SKIP THIS AD ×