berita

[FOTO] ‘Pasangan Serasi!’ – Perkahwinan Joong Ki & Hye Kyo Tarik Perhatian Netizen. Cantiknya!

November 1st, 2017 | by Shafika
Kini Trending

Semalam, berlangsungnya majlis perkahwinan dua bintang korea yang memang cukup femes iaitu Song Joong Ki dan Song Hye Kyo. Mereka secara rasminya berkahwin di Shilla Hotel, Seoul setelah pelbagai desas desus mengenai percintaan mereka.

Majlis perkahwinan yang berkonsepkan taman itu menjadi bualan hangat peminat mereka seluruh dunia. Rata-rata melahirkan rasa teruja ke atas pasangan kekasih drama Descendants Of The Sun, yang akhirnya menjadi realiti.

Perkahwinan yang simple

Pada majlis perkahwinannya, Song Hye Kyo memakai gaun pengantin lengan panjang. Pakaiannya memang cukup simple kerana hanya kelihatan renda menghiasi bahagian dada. Apa apa pun Hye Kyo tetap kelihatan anggun dan cantik!

Sama cantik, sama padan

Cantiknya!

Majlis itu turut dimeriahkan dengan kehadiran kenalan rapat mereka Lee Kwang Soo dan Park Bo Gum. Barisan rakan-rakan Hye Kyo pula terdiri daripada ialah aktres Kim Hee Seon, Song Yoon Ah dan aktor Yoo Ah In.

Rakan-rakan artis dari program Running Man, turut hadir memeriahkan majlis tersebut memandangkan Joong Ki antara bekas pasukan Running Man.

Netizen puji

Sumber : KoreaBoo , Rizal Hakimm

The following two tabs change content below.

Shafika

Content Champion at Rev Asia Berhad
I'm not fat, I'm just easy to see

SKIP THIS AD ×