berita

‘Hubungan Telah Diketahui Isteri Sejak 2019 Tapi…’ – Ayus Sabyan Akui Silap & Mohon Maaf

February 21st, 2021 | by Amat
Kini Trending

Terdahulu, adik kepada pemain keyboard kumpulan Sabyan Gambus iaitu Fadhila Nova mendedahkan abangnya, Ayus didakwa menjalin hubungan dengan vokalis kumpulan itu, Nissa Sabyan.

Artikel berkaitan: ‘Ya, Benar Abang Saya Berselingkuh Dengan Nissa Sabyan’ – Adik Ayus

Dihimpit dengan pelbagai spekulasi dan kontroversi, akhirnya, Ayus Sabyan tampil buka mulut menjawab dakwaan tersebut. Dia turut mengakui kekhilafannya terhadap isteri.

Khilaf yang saya lakukan

Memetik laporan Kumparan, Ayus Sabyan tidak menafikan telah menjalin hubungan dengan Nissa Sabyan, malah, dia mengakui kekhilafannya dan memohon maaf kepada isterinya dan keluarga.

Assalamualaikum. Saya, Ayus Sabyan, ingin menyampaikan tentang berita yang sedang beredar saat ini. Saya, dengan penuh kesedaran dan ketulusan, ingin memohon maaf kepada isteri, keluarga, teman-teman Sabyan, dan semua yang merasa tidak nyaman dengan kekhilafan yang saya lakukan.

Mohon doanya semoga saya bisa menjadi lebih baik lagi ke depannya. Terima kasih. Wassalamualaikum.

Sudah tahu sejak 2019

Sementara itu, isteri kepada Ayus iaiti Ririe Fairus telah mengetahui hubungan perselingkuhan suaminya bersama vokalis kumpulan itu sejak 2019 lalu. Difahamkan, Ririe telah terbaca mesej antara mereka berdua di telefon bimbit suaminya.

Ririe juga pernah bersemuka dengan Nissa dan berbincang mengenai soal hubungan tersebut. Nissa Sabyan ketika itu mengakui khilaf dan memohon maaf kepada Ririe dan akan cuba untuk melepaskan Ayus. Namun, tidak disangka hubungan Nissa dan Ayus masih diteruskan.

Sumber: Kumparan

SKIP THIS AD ×