berita

Inilah Cara Terbaik Nak Travel Tanpa Perlu Risau Bagasi Hilang Atau Lebih Muatan!

September 30th, 2019 | by Intan Mahsuri
Kini Trending

Bila nak travel ke luar negara, automatik banyak benda berlegar-legar dekat kepala korang. Masa ni la nak fikir bab passport, apa yang perlu dan tak perlu bawak, selamat ke tak bila sampai destinasi, apa nak buat kalau bagasi hilang dan macam-macam lagi lah!

Tu belum sembang bab itinerary lagi.

Bagasi paling awesome abad ni!

Bila travel, bagasi adalah keperluan utama. Dalam bagasi la korang nak isi semua keperluan semasa travel. Kadang-kadang bagasi pun boleh buat korang susah bila nak travel. Nak-nak bab kapasiti dan ketahanan bagasi. Tapi, sekarang korang tak payah nak risau sebab dengan IKII semua jadi lagi mudah.

Bagi korang yang tak tahu, IKII adalah jenama bagasi moden yang dilengkapi dengan teknologi terkini. Admin, pun teruja sangat diberi peluang test bagasi IKII.

Kenapa perlu pilih IKII?

 

IKII merupakan hasil inovasi produk-produk sebelum ni. Memiliki 4 roda ultra-smooth keluaran Japanese Hinomoto, ianya dilengkapi dengan besi tambahan dan mampu berpusing 360 darjah dengan begitu lancar. Bagasi IKII ni diperbuat daripada polycarbonate yang tahan lasak dan ringan setaraf dengan jenama bagasi terkemuka yang lain.

Sistem brake yang mudah digunakan. Kalau dah lock memang tak bergerak kemana-mana bagasi korang.

Build in laundry bag ada pada sebelah dalam. Material dia memang tebal.

Ianya 100% kalis air dan memiliki  sistem brake yang sangat mudah serta lengkap dengan laundry bag pada bahagian dalam bagasi. Bukan itu je, IKII antara bagasi pertama yang memiliki aplikasi yang tersendiri bagi membantu mengunci dan menjejak kedudukan bagasi.

Kunci bagasi korang dengan apps je!

Dengan bagasi IKII, korang tak perlu lagi runsing hal keselamatan bagasi korang. Bagasi IKII memiliki sistem kunci bluetooth menggunakan aplikasi IKII. Apa yang korang kena buat cuma download aplikasi ni dan bagasi korang boleh dikunci melalui aplikasi je. Hebat kan?

Selain itu, bila function smart alert dihidupkan telefon korang akan mengeluarkan bunyi macam alarm bila bagi korang berada dalam jarak tertentu. Ini bagi memastikan bagasi korang sentiasa berada dekat dengan korang. Tak boleh la orang lain nak bawa lari bagasi korang.

Paling penting, meskipun bagasi dilarikan orang, isi bagasi tetap selamat sebab takde orang yang boleh buka bagasi korang sesuka hati. Bagasi hanya boleh dibuka melalui aplikasi IKII melalui akaun pemilik bagasi saja. Nice wei!

Hanya angkat bagasi untuk tahu beratnya! Takyah nak timbang dah!

Ha! Ni lagi satu masalah kita. Risau berat bagasi lebih daripada yang dibenarkan. Korang mesti risau je waktu packing takut bagasi lebih muatan. Dengan adanya bagasi IKII berat bukan lagi satu isu ye.

Korang hanya angkat bagasi IKII dan aktifkan function smart weight. Nanti dekat aplikasi akan tertera berat bagasi korang. Power tak? Mana nak dapat bagasi berteknologi tinggi yang hebat macam ni. IKII je yang ada!

Tak boleh jadi, kena sambar satu bagasi IKII!

Baru sahaja dilancarkan secara online, bagasi IKII dapat permintaan tinggi. Bayangkanlah, sekarang dah second pre order, tau. Tarikh pre order hanya 14 hari sahaja, bermula dari 30 September hingga 13 Oktober! Terhad untuk 14 hari ni sahaja! Tunggu apa lagi? cepat pre order sekarang juga.

Harga yang diorang bagi untuk second pre-order kali ni, cuma RM 459 berbanding harga normal RM649. Bukan sikit-sikit diskaun yang mereka berikan. Siap bagi free postage ke seluruh Malaysia!

Mana korang nak dapat promosi gila-gila macam ni? Dah la bagasi berkualiti, cantik, ada waranti 5 tahun, material yang digunakan pun tahan lasak. Memang berbaloi-baloi.

Untuk maklumat lanjut  atau nak buat tempahan, sila klik link ni <IKII TRAVEL>

**Pre-order hanya sah melalui website

Bagi yang suka window shopping, nak pegang, try dan test kemampuan bagasi IKII, korang boleh ke alamat yang tertera di bawah. Pekerja mereka akan bantu korang.

  • IKII – B-02-06, Level 2, Block B, Sunway Geo Avenue, Bandar Sunway, 47500, Selangor
  • COSAS UNITED – IOI Mall L1-34, First Floor, IOI City Mall, IOI Resort City, 62502 Putrajaya, Selangor, Malaysia 
  • COSAS UNITED – G43 & G44, Berjaya Times Square, No. 1 Jalan Imbi, 55100 Kuala Lumpur. 
  • COSAS UNITED – Lot 1-60, Sunway Velocity Mall, 80, Jalan Cheras, Maluri, 55100 Kuala Lumpur, Malaysia. 
  • Journey – Lot 163D-3-11, Gurney Paragon Mall, Persiaran Gurney, 10250 Penang. 
  • COSAS UNITED – Lot 2F-18, Second Floor, Paradigm Mall Johor Bahru, Taman Bukit Mewah, 81200 Johor Bahru, Johor 
  • COSAS UNITED – Lot S-17, AEON Mall Bandaraya Melaka,No 2. Jalan Legenda Taman I-Legenda, 75400 Melaka

Website: ikiitravel

Instagram: @ikii_official

Facebook: ikiitravel