berita

Isteri Belum Bersalin, Atta Halilintar Beli Kereta Tesla Untuk Anak – ‘Everything For My Princess’

January 21st, 2022 | by Amirul Asraf
Kini Trending

Umum mengetahui, Youtuber terkenal dari Indonesia iaitu Atta Halilintar dan isteri, Aurel Hermansyah sedang menghitung hari menyambut kelahiran anak sulung mereka. Selain membuat persiapan dari segi mental dan barangan keperluan bayi, pasangan ini sudah mempunyai ‘perancangan’ yang cukup besar dan hebat buat anak yang bakal lahir itu.

Beli kereta mewah

Di Instagram, Atta dan Aurel telah memuat naik foto sebuah kereta mewah jenis Tesla sebagai hadiah buat bayi perempuan mereka. Menerusi laporan Suara.com, kereta mewah tersebut telah diubah suai dari segi warnanya. Menurut Atta, mereka mahu memberi nafas baru kepada kereta tersebut dan warna merah jambu sangat signifikan kepada jantina anak mereka. Ujar Atta lagi, isterinya mahu warna yang sama untuk kereta kegunaan mereka sekarang ini. Di samping itu, Atta memberitahu kereta mewah tersebut sangat sesuai untuk membawa bayi mereka bersiar-siar.

Gaya pintu kereta tersebut boleh dibuka sehingga ke atas dan boleh membuatkan isteri dan anak saya selesa dan senang untuk keluar. Bahkan ia boleh dibuka secara automatik dan sangat menarik.

Terdahulu, Atta pernah berkongsi beberapa foto kereta mewah miliknya. Selain Tesla, Atta turut mempunyai kereta jenis Alphard, Mustang dan Lamborghini.

Suami penyayang

Menjengah di ruangan komen, rata-rata netizen menyifatkan Atta seorang suami yang penyayang. Setiap apa yang dilakukan olehnya, sudah pasti dia mahu yang terbaik buat isteri dan anaknya yang bakal lahir kelak. Di samping itu, netizen mendoakan urusan Aurel untuk bersalin nanti dipermudahkan. Ternyata ramai yang tidak sabar untuk melihat wajah puteri kepada pasangan tersebut.

Sumber: Suara.com

The following two tabs change content below.

Amirul Asraf

Senior Content Champion at Rev Media Group
I became a writer to come as close as possible to the heart of the world.

SKIP THIS AD ×