berita

‘Jangan Bandingkan Dia Dengan Arwah Sharifah Aini Sebab..’- Wakil Keluarga Uji Rashid

March 16th, 2018 | by Ash Nordin
Isu & Kontroversi

Beberapa hari yang lalu, artis veteran Uji Rashid dilaporkan terpaksa keluar daripada rumah sewanya di Ampang, Kuala Lumpur dan seterusnya memohon rumah Projek Perumahan Rakyat (PPR). Berita itu telah dikongsikan sendiri oleh Menteria Kesejahteraan Bandar, Perumahan dan Kerajaan Tempatan, Tan Sri Noh Omar.

Walaubagaimanapun, seorang wakil keluarga menafikan bahawa Uji dihalau keluar. Baca seterusnya untuk berita lanjut.

‘Dia menjaga Cico yang sakit sejak tahun lalu..’

Seorang individu yang menggunakan nama Rehan Ismial di Facebook berkata bahawa Uji Rashid tidak dihalau dari kediaman yang disewanya sekarang, sebaliknya mencari jalan serta cara untuk terus menyara keluarga.

Apa yang tersiar dan viral dalam media saya pasti amat perit bagi dia yang selama ini tidak pernah meminta-minta bantuan

Dia menjaga Cico yang sakit sejak setahun lalu.

Dia seorang yang menyara keluar dia (anak dan cucu). Walaubagaimanapun, kami turut membantu mana yang perlu.

Rehan juga memohon agar situasi yang dihadapi Uji dan keluarganya tidak ditularkan dan dibandingkan dengan arwah Datuk Sharifah Aini.

Jangan bandingkan dia dengan arwah Sharifah Aini sebab dia single sejak Cico bayi lagi.

Menanggung arwah ibu dia dan keperluan keluarga. Dia sepatutnya sudah berehat senang lenang tetapi musibah yang melanda Cico adalah dugaan yang dia harus hadapi.

Apa yang tersiar dan viral dalam media saya pasti amat perit bagi dia yang selama ini tidak pernah meminta-minta bantuan.

Sumber: Astro Awani

Save

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×