berita

Kalau Dah Jodoh Tak Ke Mana! Beza Umur 37 Tahun Sama Sekali Tak Jadi Penghalang – ‘Moga Mama & Abie Bahagia Selalu…’

September 22nd, 2021 | by Najmi Suhaimi
Kini Trending

Kalau dah jodoh tak ke mana! Itulah ungkapan sesuai digambarkan buat pasangan pengantin merpati dua sejoli yang selamat disatukan walaupun berbeza umur hampir empat dekad.

Umur bukan penghalang

Seperti perkongsian pemilik TikTok dikenali sebagai Eca menceritakan ibu tersayang berusia 59 tahun selamat disatukan dengan calon suami pilihan yang berusia 22 tahun. Walaupun, perbezaan umur sebanyak 37 tahun perkara tersebut sama sekali tidak menjadi penghalang buat pasangan ini.

Umur bukan penghalang jika Allah dah takdirkan itu bahagian kita. Moga mama dan Abie bahagia selalu. Moga kekal hingga jannah.

Gadis ini pada masa yang sama, turut mendoakan supaya ibu dan bapa tirinya terus kekal bahagia hingga ke syurga. Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen turut teruja dengan kisah tersebut dan pada masa yang sama sempat menitipkan doa buat pasangan ini.

Video penuh:

@ecacuwitcawerumur bukan penghalang jika Allah dah takdirkan itu bahagian kita ?? moga mama & abie bahagia selalu. ##fyp ##pengantinpkp ##umurbukanpenghalang? MUHASABAH CINTA part2 – ????????

Kalau dah jodoh tak ke mana!

Sumber: Eca

SKIP THIS AD ×