berita

‘Kami Beza Lebih 11 Tahun & Saya Masih Muda’ – LMK Akui Rasa ‘Sakit’ Bila Dibandingkan Dengan Neelofa

February 17th, 2021 | by Amirul Asraf
Kini Trending

Adik kepada pengacara popular, Noor Neelofa iaitu Ameera Khan, mengakui bahawa dirinya terganggu dengan sesetengah komen negatif yang diberikan netizen terhadapnya di media sosial.

Menerusi laporan Media Hiburan, Ameera memberitahu dia pandai di dalam menyembunyikan perasaan terhadap perkara tersebut.

Ada ketika menyakitkan

Bohong kalau saya beritahu ia tidak memberikan apa-apa kesan kepada saya langsung kerana ia ada ketikanya menyakitkan. Cuma saya rasa, saya agak baik di dalam menyembunyikan apa yang saya rasakan ketika membaca komen mengenai apa yang mereka perkatakan tentang saya. Terutamanya apabila mereka bandingkan saya dengan kakak. Sejujurnya, ia menyakitkan tetapi saya memahami kerana saya di sini kerana mereka.

Menurut Ameera, apa yang dikongsikan olehnya di media sosial sebenarnya bukanlah merujuk kepada gaya hidupnya secara keseluruhan. Namun, dia bersyukur kerana sokongan keluarganya menyebabkan dia berada di tahap ini.

Beza lebih 11 tahun

Saya dan Neelofa pun berbeza lebih 11 tahun. Saya masih muda baru mencecah usia 20 tahun dan masih jauh lagi perjalanan. Malah, apa yang saya tunjukkan di media sosial adalah apa yang saya mahu kongsi. Bukan segala-galanya atau bukan 100 peratus kisah hidup saya.

Mungkin ia hanyalah dua peratus sahaja tetapi ada sesetengahnya yang anggap mereka tahu segalanya mengenai diri saya. Tetapi tidak mengapalah, saya tahu mereka bukanlah tahu semuanya. Tapi inilah jalan yang saya pilih dan saya perlu hadapi. Saya okay saja cuma ada ketikanya ia menyakitkan.

Ujar Ameera lagi, dia masih muda dan perjalanannya masih jauh. Dia perlu kuat untuk menghadapi semua kritikan yang diberikan terhadapnya.

Sumber: Media Hiburan 

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×