berita

Keluar Dakwaan Zul Ariffin Dah Kahwin, Kelab Peminat Nafi – ‘Boss Masih Lagi Bujang, Berhenti Sebar Gosip Murahan’

December 31st, 2021 | by Zulaikha
Kini Trending

Sebelum ini, nama pelakon Zul Ariffin dan aktres Ruhainies menjadi bualan ramai selepas kemesraan mereka dikongsikan di platform TikTok.

Adegan ‘sweet’ itu mendapat perhatian sehinggakan timbul spekulasi Zul dan Ruhainies sudah berkahwin.

Artikel Berkaitan: ‘Saya Dengan Zul Memang Sangat Rapat’ – Ruhainies

Boss belum nikah

Bagaimanapun, kelab peminat Zul iaitu @zulariffinfc tampil memberi penjelasan mengenai gosip yang tular itu. Kata ZAFC, Zul atau nama panggilannya, Boss masih lagi bujang dan belum berkahwin seperti yang didakwa.

Seperti mana yang ramai tahu, kami di ZAFC jarang bersuara mengenai sebarang gosip yang berleluasa. Tetapi tidak kali ini.

Kami sedar ada beberapa berita dan cerita hangat tentang Boss kami, yang melibatkan beberapa buah video yang telah dimuat naik oleh sesetengah pihak.

Ingin kami umumkan, bahawa Boss masih lagi bujang dan belum bernikah dengan sesiapa.

Berhenti sebar gosip murahan

Jelas ZAFC, pemilik nama Zulkifli Ariffin suka berkawan dengan ramai orang termasuklah dengan Ruhainies. Justeru, ZAFC memohon untuk berhenti menyebarkan gosip murahan yang sekadar untuk meraih perhatian.

Beliau berkawan dengan ramai pihak, dan kami amat berharap agar pihak diluar sana berhenti menguar-uarkan cerita yang sekaligus meliputi gosip murahan hanya untuk meraih perhatian.

Kami sarankan agar anda gunakan masa dan kuasa media anda untuk perkara yang lebih bermanfaat.

Kami tidak sempurna, dan begitu juga Boss Kami. Marilah kita sama-sama gunakan masa ini untuk bersatu dan membantu mereka yang memerlukan.

Kami tiada niat untuk memalukan sesiapa, tapi marilah sama-sama kita jadikan medan media ini sebagai wadah untuk saling mendukung.

Sumber: Instagram @zulariffinfc

SKIP THIS AD ×