berita

‘Kemaruk’ Buat TikTok Setiap Hari, Suami Ikat Isteri Guna Rantai – ‘Ha Rasakan, Disuruh Masak Tapi Main TikTok’

November 2nd, 2021 | by Zulaikha
Kini Trending

Sekadar gambar hiasan

Aplikasi TikTok kini, menjadi tumpuan orang ramai dalam berkongsi video-video yang menarik kepada para pengikut mereka. Namun begitu, seorang wanita berasal dari Indonesia, dikatakan telah dirantai oleh suaminya sendiri bagi mengelakkannya daripada terus menggunakan platfom tersebut. Lain macam!

Isteri kerap main TikTok

Foto: Suara.com

Menerusi laporan yang dipetik daripada Suara.com, wanita tersebut dipercayai sering bermain TikTok dan video tersebut telah dikongsikan oleh seorang individu dikenali sebagai @ann***. Menerusi video pendek dikongsi, memaparkan wanita tersebut yang sedang duduk di bahagian ruang tamu rumahnya dengan keadaan kaki kiri telah diikat menggunakan satu rantai panjang.

Ini kerana saya ‘ditangkap’ bermain TikTok dengan suami saya. Auto dirantai.

Mengulas lebih lanjut, anak kepada wanita ini dikatakan ‘gembira’ melihat ibunya dirantai dan dia tidak perlu lagi melihat ibunya membuat video dan memuat naik di platfom tersebut setiap hari.

Difahamkan, wanita tersebut telah dirantai oleh suaminya sendiri namun, dia seolah-olah faham itu merupakan lawak yang dilakukan oleh suaminya. Hal ini dapat dibuktikan melalui ekspresi wajahnya yang masih gelak ketika kakinya dirantai.

Lepas ini tak boleh p mana

Foto: Suara.com

Ketika artikel ini ditulis, video tesebut telah ditonton lebih 730k tontonan dan meraih 18k likes. Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen turut terhibur dan sempat ‘mengusik’ wanita ini

Ya, memang seharusnya dibuat begitu supaya tidak boleh kemana-mana.

Saya mewakili TikTok, turut menyokong tindakan suami anda.

Ha rasakan, disuruh masak malah main TikTok.

Sumber: Suara.com

SKIP THIS AD ×