berita

Kena Ejek Rossa Tak Kenal, Iqbal Kekal Positif – ‘Saya Masih Sedar Diri’

December 15th, 2021 | by Iman
Kini Trending

Selepas Datuk Seri Rossa memaklumkan tidak mengenali Iqbal, usahawan sensasi tersebut meluahkan rasa syukur kerana setidak-tidaknya penyanyi popular Indonesia itu masih mengingati dirinya.

Artikel berkaitan: ‘Kami Tak Bercakap Apa-Apa Pun, Kerana Saya Fikirkan Dia Hanya Peminat’ – Rossa

‘Saya Juga Masih Sedar Diri’

Menurut Iqbal, hasratnya yang mahu mengenali penyanyi digelar Diva Indonesia itu tidak semestinya ingin berkenalan untuk ke arah perkahwinan. Dia cuma mahu berkawan atau menjalinkan kerjasama.

Tambahnya lagi, dia bersyukur sekurang-kurangnya Rossa masih mengingatinya walaupun ianya hanya sekadar teguran biasa. Iqbal turut menyatakan bahawa dia menjaga privasi dan juga kehormatan seseorang.

Alhamdulilah, sekurang-kurangnya Rossa ingat saya menegur beliau, hanya saya seorang dari Malaysia ketika itu.

Jangan risau, saya tahu untuk menjaga privasi dan kehormatan seseorang. Tidak semua perkara boleh dijadikan bahan. Saya juga masih sedar diri.

Ujar usahawan itu lagi, dia masih mengetahui cara yang sepatutnya apabila berurusan dengan orang professional dan bukan semua perkara dia jadikan hiburan di media sosial.

Walaupun dijadikan bahan ejekan netizen, namun Iqbal memberi bayangan dia mempunyai hubungan yang baik dan saling mengenali Rossa hakikatnya mereka baru pertama kali bertemu.

Sumber: Kosmo!

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×