berita

Kongsi Foto Di Hospital, Isteri Sharnaaz Ahmad Hamil?

January 27th, 2018 | by Shafika
Kini Trending

Seperti semua sedia maklum, pelakon macho Sharnaaz Ahmad telah mendirikan rumah tangga pada April tahun lalu bersama kakak Neelofa, Noor Nabila. Pasangan ini sering menjadi perhatian netizen yang rata-ratanya suka melihat kemesraan mereka berdua.

Terbaru, menerusi instagram Noor Nabila sendiri, ramai netizen mendakwa pasangan ini bakal mendapat cahaya mata. Betul ke Nabila hamil?

Pergi ke hospital

Thank you kak ena (Ghazlina Ghazali) for the best and superb hospitality & customer service. Sentiasa bersedia membantu walaupun off day. Antara salah satu sebab saya pilih #princecourtmedicalcentre

Menerusi Instagram Noor Nabila, dia berkongsi foto di sebuah hospital swasta terkenal. Namun ramai netizen yang mengucapkan tahniah buat kedua pasangan ini termasuk rakan artis Awal Ashaari dan Hanez Suraya.

Bakal menjadi seorang ibu?

Terdahulu, di ruangan forum seorang netizen sempat berkongsi screeshot dari instagram Ustaz Shamsuri. Walau bagaimanpun, ustaz itu telah memadam post ini. Dia mengucapkan tahniah kerana Nabila bakal menjadi seorang ibu. Apa apa pun kita tunggu berita gembira ini dari pasangan ini sendiri. Doa yang baik baik.

Netizen ucap tahniah

Sumber : Noor Nabila

The following two tabs change content below.

Shafika

Content Champion at Rev Asia Berhad
I'm not fat, I'm just easy to see

SKIP THIS AD ×