berita

[KUIZ] Kaki OOTD Atau Minah On-Point? Kuiz Ini Akan Tentukan Perangai Influencer Korang

January 28th, 2019 | by Epul
Kuiz Hari Ini

Zaman sekarang ni, semua orang ada akaun media sosial. Laman-laman seperti Facebook, Twitter, Instagram, YouTube dan sebagainya ni juga dah menaikkan banyak nama-nama influencer di negara kita sehingga dikenali dan diberi penghargaan atas apa yang dah mereka lakukan…

Tapi, jangan tak tau setiap influencer di Malaysia ada perangai masing-masing…

Bila dah famous dan digelar influencer ni, biasalah… Macam-macam perangai kita discover ya! Ada yang cerewet bab ambik gambar, ada yang asyik dengan Instagram Story tak habis-habis dan banyak lagilah…

Kalau korang masih ingat, sekitar Ogos lalu OHBULAN! ada buat satu video yang mendedahkan perangai-perangai influencer di Malaysia. Klik play pada video di atas ni untuk tengok balik macam mana perangai influencer kat Malaysia ni sebenarnya…

Artikel berkaitan: [VIDEO] Ikmal Amry Buat Hal Lagi! Siapa Pulak Perempuan Seksi Ni?

Korang pun nak jadi influencer jugak? Jom check apa perangai korang kalau jadi influencer

Kuiz tak keluar? Cuba refresh page!

Tak kiralah jenis macam mana pun korang bila jadi influencer, satu je admin nak pesan…

Tips yang paling penting bila jadi influencer ni adalah korang kena sentiasa berusaha untuk menjadikan diri korang tu tetap relevan dalam kalangan audience di Malaysia.

Pastikan korang adalah antara orang yang pertama mencubanya dan jangan lupa kongsikan keenakannya bersama kawan-kawan dan followers di akaun media sosial korang!

Admin yakin, Nescafe Cold Brew pasti akan menjadi minuman kegemaran korang selepas ini kerana ia hadir dalam bentuk yang mudah dibawa. Paling best, ia boleh didapati di kedai-kedai serbaneka dan juga stesen minyak berhampiran!

Kalau nak lagi sedap, masukkan Nescafe Cold Brew dalam peti sejuk selama sejam sebelum diminum. Confirm lagi sedap dan menyegarkan! Untuk lebih maklumat lanjut tentang promosi dan produk terbaru Nescafe, layari laman sosial Facebook mereka.