berita

Lana Bukan Punca Mak Saya Sedih – Johan As’ari

December 2nd, 2013 | by Ai
Isu & Kontroversi

Juara ASK 2013-33

Sebelum ini, industri hiburan tempatan pernah dikejutkan dengan gosip cinta Johan As’ari bersama penyanyi popular, Shila Amzah.

Bagaimanapun, pelakon muda ini dilihat telah beralih arah dan mengejutkan para peminat apabila memilih Lana untuk dijadikan pasangan hidupnya.

Susulan daripada itu, beberapa spekulasi telah timbul apabila ibu Johan, Datin Firdaus Datuk Abdul Kader memuatnaik sekeping foto yang menunjukkan bahawa beliau sedang bersedih hati. Adakah ini satu kebetulan?

Juara ASK 2013-24

Johan dalam proses mengenali hati Lana

Bagaimanapun, Johan yang ditemui di majlis berprestij Anugerah Skrin 2013, telah menjelaskan perkara sebenar berhubung perkongsian foto tersebut oleh ibunya di laman sosial.

Sebenarnya, foto tersebut tidak ada kena mengena dalam hal kami berdua. Ibu bukan bersedih pasal Lana. Ibu saya bersedih selepas mak saudara saya meninggal dunia di Melaka.

Juara ASK 2013-22

Johan akui bertuah apabila Lana mahu mengubah penampilan

Selain itu, Johan turut menyatakan bahawa ahli keluarganya tidak pernah sama sekali mengeluarkan kenyataan untuk tidak menerima Lana. Malah, mereka memberi ruang kepada dirinya untuk lebih mengenali hati wanita pilihannya itu.

Untuk pengetahuan, Lana kini dalam perancangan untuk berhijab dimana perubahannya bukanlah atas dasar cinta semata tetapi atas kehendak sendiri.

SKIP THIS AD ×