berita

Lelaki Intai, Rakam Wanita Mandi Di Pusat Pemindahan Sementara

December 21st, 2021 | by Hariz
Kini Trending

Masih ada yang mengambil kesempatan di dalam kesempitan. Seorang lelaki diburu pihak berkuasa di Pusat Pemindahan Sementara (PPS) di SMK USJ23, Subang Jaya, Selangor selepas dipercayai mengintai dan merakam di dalam tandas wanita.

Merakam di dalam tandas wanita

Tular sebuah hantaran video di Facebook satu pengumuman yang dibuat pihak bertugas di Pusat Pemindahan Sementara (PPS) SMK USJ23, Subang Jaya, Selangor yang sedang mencari seorang lelaki yang dikatakan menggunakan telefon bimbit untuk merakam di dalam tandas wanita di PPS itu.

Menerusi pengumuman yang dibuat di dalam video tersebut, pihak polis kini sedang mencari lelaki tersebut yang dipercayai masih lagi berada berdekatan kawasan berkenaan.

Saya percaya dia masih ada di kawasan ini, pihak polis sedang mencari. Kalau ada siapa-siapa yang nampak lelaki yang menggunakan ‘handphone’ di tandas wanita, tolong maklumkan kepada saya.

https://www.facebook.com/100022491249136/videos/626151685389759/

Menjengah di ruangan komen hantaran tersebut, ramai yang berang dengan sikap yang masih ingin mengambil kesempatan walaupun sedang berada di dalam situasi yang genting.

Sumber: Saudagar Kayangan

SKIP THIS AD ×