berita

‘Mata Hana Bukan Ditumbuk Oleh Saya’ – PU Abu Akui Dalam Proses Cerai Isteri Kedua

February 9th, 2021 | by Amirul Asraf
Isu & Kontroversi

Jika sebelum ini, Hana Azraa mendakwa PU Abu dikatakan sudah rujuk dengan bekas isteri pertama, Ain Afini dua minggu selepas mereka berdua bernikah.

Artikel berkaitan: ‘Ya Depa Dua Tu Masih Suami Isteri’- Hana Azraa Dedah PU Abu Rujuk Isteri Pertama?

Terbaru, PU Abu pula menjawab soalan daripada netizen mengenai hubungannya dengan Hana. Menurut PU Abu, mereka berdua dalam proses bercerai.

Doa yang terbaik

Sepatutnya tarikh tu lebih awal. Namun disebabkan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) tarikh tersebut telah ditunda pada bulan April nanti. Kalau kita nak buat yang terbaik untuk someone, tak semestinya kita perlu bersama kan? Kita serah kepada Allah.

Menerusi Instagram Story, PU Abu menjawab soalan daripada netizen tentang hubungannya dengan isteri kedua iaitu Hana Azra. Jelasnya, mereka dalam proses bercerai dan tarikh perbicaraan mahkamah jatuh pada 19 April ini. Mengulas pula mengenai hubungannya dengan isteri pertama iaitu Ain, PU Abu memberitahu mereka masih bersama sehingga ke hari ini dan belum bercerai.

Abu tumbuk mata Hana?

Di samping itu, PU Abu turut menjelaskan mengenai kesan lebam di mata isteri keduanya baru-baru ini. Ujarnya, dia tidak menumbuk mahupun memukul isterinya itu. Tetapi ianya berlaku disebabkan insiden yang kecil.

Di Instagram, Hana turut memuat naik satu posting sewaktu dia berada di Mahkamah Syariah Anak Bukit, Kedah. Menurutnya, manusia hanya mampu merancang dan Allah juga telah merancang. Oleh itu, dia berharap perancangan mereka selari dengan perancangan Allah. Hana turut mendoakan agar urusan mereka dipermudahkan.

Sumber: PU Abu & Hana Azraa

The following two tabs change content below.

Amirul Asraf

Senior Content Champion at Rev Media Group
I became a writer to come as close as possible to the heart of the world.

SKIP THIS AD ×