berita

Nak Jadi Usahawan Online Berjaya, Tapi Hanya Bekerja Di Rumah Sahaja!

September 13th, 2019 | by Danial
Kini Trending

Zaman sekarang ni semua orang boleh buat duit dengan mudah.

Tak perlu ada kedai pun boleh berniaga. Maklumlah, zaman dah serba canggih. Semua orang pun boleh berniaga online. Dengan bermodalkan internet, semua urusan hanya dihujung jari korang.

Dengar macam senang, tapi tetap ada dugaannya. Macam cerita diorang dalam video kat bawah ni. Nak dengar? Jom tengok video ni!

Wahhh, bertambah mudahlah korang nak berniaga lepas ni. Tak perlu susah-susah lagi nak ke Pos Laju.

Pos Laju SendParcel Memudahkan Urusan Korang Semudah ABC! 

Dari yang berniaga kecil-kecilan, hinggalah mereka yang dah terbukti berjaya dalam bisnes online, kebanyakkan dari mereka menggunakan Pos Laju sebagai pilihan.

Kalau dulu, semua produk yang dijual perlu dibawa ke cawangan Pos Laju. Dah penat-penat kena angkat produk untuk dipos, kena pulak isi nota konsainan. Ini semua perkara biasa yang dihadapi oleh peniaga online.

Pos Malaysia telah memperkenalkan khidmat baru iaitu SendParcel, yang memudahkan semua urusan pengeposan korang. Dengan servis ini, korang boleh menikmati harga yang terbaik dengan bonus kredit. Selain tu dah tak payah nak bersusah payah untuk isi ‘consignment note’ secara manual, semuanya diisi secara automatik melalui sistem.

Yang paling best pick up adalah percuma! Pos Laju akan datang pick up dari rumah korang.

Ha, lepas ni tak payah lagi nak beratur panjang di cawangan POS LAJU untuk pos barang. Pelanggan juga boleh uruskan penghantaran secara pukal dengan menggunakan ‘bulk upload’.

SendParcel adalah servis yang cepat dan mudah untuk peniaga-peniaga online ni. Hanya perlu daftar di www.poslaju.com.my dan pilih dari 8 pakej top-up yang sesuai untuk business korang.

Lagi banyak barang korang hantar, lagi jimat!