berita

Nak Kulit Cantik Raya Ni? Promosi Facial Mask Di Watsons Murah Giler, Baik Serbu Cepat!

May 10th, 2019 | by Asyraf Khalib
Shout Out!

Promosi Watsons kembali lagi. Admin yakin kalau dengar Watsons tengah ada promosi je mesti korang excited kan sebab promosi Watsons bukan biasa-biasa weh. Selalunya harga yang ditawarkan memang murah gila. Pendek kata kalau lambat, memang habis lah!

Tapi untuk promosi kali ni admin nak share dengan korang pasal diskaun facial mask sempena promosi ‘Ada Watsons, Raya Berseri-Seri’. dekat Watsons. Macam-macam brand face mask ada potongan harga dan semuanya terlajak murah. Paling syok siap ada offer beli 2 percuma 1 weh. So, jom tengok 5 jenama mask yang admin recommend untuk korang kalau serbu Watsons nanti.

1. HA Mask, Watsons

Actually admin selalu beli mask brand Watsons je tau. Salah satu sebabnya ialah Watsons mask banyak pilihan, kedua sebab memang cukup berkualiti dan murah. Tapi untuk promosi kali ni, memang harganya lagi murah. Harga untuk setiap satu mask Watsons hanya RM6.50, tapi kalau korang beli dua, korang akan dapat 1 lagi mask percuma! Dalam erti kata lain korang dah beli 3 keping mask hanya dengan harga RM13 which is satu unit mask lebih kurang RM4.33 je. Jimat berganda-ganda.

WATSONS MASK

1 UNIT RM6.50
BELI 2 PERCUMA 1 HANYA RM13.00

2. Saborino Facial Sheet Mask

Mana peminat produk Saborino? Ni berita baik untuk korang ya. Kalau korang dah habis stok mask tu, ini masanya untuk shopping. Sekarang ni dekat Watsons, mask Saborino ada 10% diskaun tau. Harga asal RM65.90, tapi sekarang hanya RM59.31.

SABORINO

DISKAUN 10%
Harga Asal RM65.90 | Harga Promosi RM59.31

3. Marine-Cel Mask, Pure Beauty

Marine-Cel Mask, Pure Beauty ni memang kalau sekali pakai rasa nak pakai banyak kali. Admin confirm kulit korang mesti akan rasa tegang dan terlebih awet muda je tau. Sekarang ni promosi di Watsons beli 3 dengan harga RM10 je! Wow, tak dapat la harga macam ni kat tempat lain weh.

PURE BEAUTY

Beli 3 Hanya RM10

4. Utena

Produk kecantikan dari Jepun memang tak pernah mengecewakan. Dan salah satu daripadanya ialah jenama Utena. Kalau korang nak tahu, dekat Watsons sekarang mask ni tengah onz dan murah giler. Kalau korang plan nak beli mask ni satu je, admin sarankan korang ambil dua terus sebab korang akan dapat 50% diskaun untuk item kedua. Dalam erti kata lain, korang beli dua mask ni cuma dengan harga RM22.35 sahaja.

UTENA Jelly Mask

50% DISKAUN UNTUK ITEM KEDUA
Harga Asal RM14.90/satu (2 item RM22.35)

5. Safi Rania Gold Mask

Siapa tak pernah dengar jenama Safi memang tak geng Watsons lah. Haha. Bukan apa, mask Safi Rania Gold ni pun tengah promosi sakan dekat Watsons. Rugi la kalau korang tak beli. Sekarang ni ada potongan harga 20% tau. Harga asal RM7.25, tapi sekarang korang boleh dapat dengan harga cuma RM5.80 je.

SAFI RANIA GOLD MASK

DISKAUN 20%
Harga Asal RM7.25 | Harga Promosi RM5.80

Nak cantik berseri-seri waktu raya ni? Jom ke Watsons!

Nampaknya Watsons memang sangat baik hati nak tolong kita tampil berseri-seri waktu raya ni. So, admin sarankan korang cepat-cepat grab offer daripada Watsons ni sebelum terlambat. Admin dah beli penuh bakul dah tau. Yelah, nak kulit cantik punya pasal. Paling penting, korang kena sambar semua yang ada diskaun.

Pendek kata kalau nak cantik, nak jimat, jom cepat serbu Watsons sekarang! Korang jugak boleh cuci mata tengok banyak lagi produk dan facial mask yang tengah promosi di Watsons dekat sini. Sebarang maklumat lanjut korang boleh layari laman sesawang Watsons atau laman sosial facebook Watsons Malaysia hari ini juga!