Usahawan Noor Nabila sekali lagi menyorot perhatian apabila memuat naik foto bersama jejaka yang sama namun kali ini menampilkan wajahnya dari sudut hadapan.

Artikel Berkaitan: Noor Nabila Sudah Jumpa Pengganti? Senyum Manis Dipeluk Erat Jejaka Berjambang

Artikel Berkaitan: ‘Nabila Tak Pernah Kurang Ajar, Kami Berpisah Kerana Tiada Persetujuan Dalam Banyak Perkara’ – Sharnaaz Ahmad

Hentikan fitnah

Menerusi perkongsian yang dimuat naik, Nabila memaklumkan tujuan hantaran tersebut bagi menghentikan segala dakwaan yang diterima.

Hantaran ini bertujuan untuk hentikan fitnah-fitnah netizen.

Selain itu, warganet meluahkan rasa syukur ekoran spekulasi tidak benar yang mengaitkan kakak kepada usahawan selebriti, Neelofa dengan penyanyi Aliff Aziz akhirnya terjawab.

‘Nasib baik bukan dia’

Sebelum ini, Nabila mengejutkan rata-rata warganet dengan hantarannya bersama seorang jejaka tinggi lampai di Instagram Story.

Bagaimanapun, timbul spekulasi mendakwa Nabila menjalin hubungan cinta dengan penyanyi kelahiran Singapura itu, susulan wajah lelaki berkenaan yang ditutupi ‘sticker’ selain penampilannya yang berjambang.

Terdahulu, Nabila pernah mendirikan rumah tangga dengan aktor, Sharnaaz Ahmad pada 31 Mac 2017 dan bercerai secara hakam pada 9 Julai 2020.

Hasil perkongsian hidup, mereka dikurniakan seorang anak lelaki, Jebat Jayden yang kini berusia 8 tahun.

Kemudian, pernah berkahwin dengan Engku Emran pada 26 September 2023 namun mereka tidak dikurniakan cahaya mata.

Sumber: Instagram @noornabila