berita

Panjang Umur Jumpa Lagi – Mesej Terakhir Mr Os Ini Bagaikan ‘Petanda’ Bakal Pergi Buat Selamanya

April 9th, 2016 | by Wan
Kini Trending

mr

Berita kepergian artis ‘otai’ Mr Os petang semalam ternyata mengejutkan orang ramai. Selepas beberapa kali dilaporkan berada dalam keadaan uzur, allahyarham akhirnya meninggal dunia kerana kanser paru-paru.

Namun menerusi beberapa keping screenshot yang dikirimkan kepada kami, allahyarham sepatutnya menghadiri ceramah bersama Ustaz Azhar Idrus pada jumaat semalam.

“Insyallah panjang umur jumpa lagi”

xthu

Kerana tahap kesihatan yang tidak mengizinkan, sehari sebelum berlangsungnya program tersebut allahyarham sudah memaklumkan bahawa dirinya tidak dapat hadir.

Arwah suka program begini

hm

Sehari sblm pgrm HIMPUNAN PEMUDA TELUK PASU bermula arwah abg oss msej kat saya bgtau dia x dpt buat pgrm pada 8hb sbb kena tahan d hospital,arwah abg oss pesan pda mlm pgrm nanti kirim salam kat org yg hadir & kpda Ustaz Azhar Idrus.Abg Oss juga minta semua yg hadir pada mlm ni tolong doa kat dia..insyaAllah pjg umur jumpe lagi katanye..Blm sempat sya smpaikan pesanan Arwah..Arwah telah pergi buat selamanya…sblm ni Arwah pernah berkata..din truskan pgrm2 dakwah santai mcm ni..abg suka pgrm2 mcm ni..
Semoga arwah damai d sana…

Walaupun tanpa kehadiran allahyarham, program tersebut tetap berlangsung dan mencatatkan jumlah kehadiran yang ramai. Moga allahyarham ditempatkan dalam kalangan orang yang beriman.

Sumber : Dean Al-Barakah II

SKIP THIS AD ×