berita

Puteri Sarah Tak Kisah Kalau Syamsul Nak Bayarkan Saman Ira Kazar

July 4th, 2022 | by Amirul Asraf
Kini Trending

Isu rumah tangga pelakon, Puteri Sarah dan suaminya, Syamsul Yusof hangat diperkatakan sehingga hari ini. Isu tersebut bertambah panas apabila Sarah akhirnya mengambil tindakan undang-undang terhadap orang ketiga yang dikatakan mengganggu kehidupannya selama ini.

Artikel berkaitan: ‘Dah Ambil Orang Punya, Duduk Diam-Diam’ – Puteri Sarah Saman Pihak Ketiga

Terbaru, Sarah sempat meluangkan masa bersama anak-anaknya meskipun sedang sibuk menguruskan urusan mahkamah bersama peguamnya.

Today mama cuti

Today mama cuti. Outing day with anak-anak.

Di Instagram, anak-anak Sarah iaitu Syaikhul Islam dan Sumayyah kelihatan sangat gembira ketika keluar bersiar-siar bersama ibu mereka. Menurut Sarah, hari cutinya digunakan sebaik-baik yang mungkin untuk menggembirakan hati anak-anak.

Namun perhatian peminat lebih tertumpu kepada gambar keluarga tersebut tanpa kehadiran bapa kepada anak-anak Sarah iaitu Syamsul Yusof.  Walau bagaimanapun, netizen yakin Sarah seorang wanita yang kuat dan mampu membahagiakan anak-anak meskipun tanpa kehadiran suami di sisi.

Ujian Allah

Terbaru, seorang individu bertanya kepada Sarah sama ada dia sudah melihat ataupun belum video viral di TikTok berhubung Syamsul dan Kazar di sebuah kedai emas. Menurut Sarah, dia tidak kisah mengenai video tersebut. Tambahnya, dia tidak berasa hairan sekiranya suaminya itu mahu membayar saman Ira Kazar. Ujar Sarah, kes saman ini akan diteruskan dan ianya dikategorikan sebagai kes jenayah.

Tak kisahlah Syamsul nak bayar saman Ira Kazar ke tak, janji saman tetap saman dan masuk kes jenayah.

Terdahulu, Sarah nekad untuk meneruskan saman terhadap pihak ketiga ketika dia sedang menunaikan ibadah umrah pada bulan lalu. Ujar Sarah, sepanjang empat tahun ini rumah tangganya sering diganggu dan maruahnya tercalar berikutan ‘penyondol’.

Sumber: Puteri Sarah

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×