berita

‘Sekarang Dah Nampak Siapa Yang Pengecut Tu’- Fattah Amin Dikecam Hebat Elak Jumpa Neelofa?

December 13th, 2017 | by faris
Isu & Kontroversi

Demam Lofattah yang dikatakan sudah berakhir setelah Fattah Amin sah memperisterikan Fazura nampaknya tidak kebah sampai di situ. Walaupun masing-masing dilihat ‘move on’ rupanya bagai ada yang tak kena di antara mereka.

Sebelum ini Fattah dikatakan mengelak dari mengambil penerbangan sama dengan Lofa ketika bercuti ke Koh Samui, Thailand, sedikit masa lalu. Tapi semalam, insiden lebih kurang sama berulang lagi. Betul ke? Atau memang ada masalah yang tak boleh dielakkan?

Fattah tak dapat hadir sebab urusan di luar jangkaan

Fattah dijangka hadir ke set Meletop dalam rangka promosi drama terbaru lakonannya, My Coffee Prince. Namun, di saat-saat akhir pihak produksi mengatakan Fattah tidak boleh berbuat demikian atas alasan yang tidak dapat dielakkan. Tindakan drastik berkenaan terus membuatkan netizen menghujani ruangan komen dengan kecaman dan kritikan kepada Fattah.

Menurut laporan Mstar, Ketua Saluran Melayu Astro, Raqim Ahmad mengatakan Fattah sudah muncul di belakang pentas dan bersiap-sedia memakai mikrofon, namun terpaksa bergegas pulang kerana ada hal kecemasan.

Dah panggil datang pun tak berani hadap Lofa

Fattah tak move on?

Kalau dah janji tunaikanlah

Siapa lari dari siapa?

Macam nak kenakan Fattah je

Ini pula respon pengurus Lofa

Pengurus Lofa, Shawn Amer seperti memberi bayangan sebab sebenar ‘kehilangan’ di set rancangan hiburan itu. Antara lain Shawn menyebut ada pihak yang muncul dan terus pulang serta tidak memberi laluan kepada hos untuk terus mengacarakan program itu. Instastory berkenaan kemudiannya dipadamkan Shawn tidak lama kemudian.

Sumber: Meletop , Shawn Amer 

SKIP THIS AD ×