
Penyanyi Hollywood yang terkenal dengan lagu ” Love You Like A Love Song”, Selena Gomez telah melancarkan wangian terbaru beliau pada tanggal 9 jun 2012 bertempat di Macy’s Herald Square, New York.
Sepanjang majlis pelancaran produk, iaitu bermula dari 8 jun 2012, Selena Gomez telah memberikan 5 wangian eksklusif beliau kepada 350 orang peminat terawal yang hadir di majlis pelancaran tersebut. Selain itu, peminat-peminat turut menerima pass VIP untuk berjumpa dengan Selena dan bergambar dengan penyanyi terkenal tersebut.
Namun begitu, sepanjang majlis pelancaran wangian tersebut, teman lelaki beliau iaitu Justin Bieber tidak dapat hadir bersama kerana mengadakan persembahan untuk Summertime Ball yang bertempat di Stadium Wembley, England.
Berikut merupakan iklan untuk wangian terbaru dari Selena Gomez. Selamat menonton!
Sumber : Lifestylemalaysia.msn.com, The Hot Hit, Gossip Cop





![[VIDEO] ‘Saya Tak Boleh Sambut Halloween Sebab Saya Islam, Nanti Dapat Dosa’ – Jebat Jayden](https://asset.ohbulan.com/2026/11/jebat-jauden2.jpg)
![[VIDEO] Dr Fie Sah Bergelar Isteri Kapten Amrul, Terima Mas Kahwin Satu Dinar Emas](https://asset.ohbulan.com/2026/11/IMG_2705.jpeg)
![[VIDEO] ‘Kena Jadi Baik & Ramah Sebab Mereka Datang Dari Jauh’ – Syed Saddiq Nasihat Ayden Santuni Masyarakat](https://asset.ohbulan.com/2026/11/IMG_2675.jpeg)
![[VIDEO] Syed Saddiq Dedah Hati Mula Berpaut Pada Bella Astillah Ketika Di Sabah – ‘Saya Nampak Sisi Dia Yang Berbeza’](https://asset.ohbulan.com/2026/11/IMG_2674.jpeg)