berita

Serendah RM2 – G&T Wangsa Maju Tawar Promosi Gila-Gila Sempena Jualan Hujung Tahun!

December 5th, 2019 | by Intan Mahsuri
Kini Trending

Bila nak membeli, harga adalah satu faktor yang penting. Kalau barang yang dijual kena pada kualiti dan harganya pulak murah, memang ramai la yang singgah betul tak? Sebab tu kedai gadget G&T di Wangsa Maju ni tak henti-henti orang datang. Promosi mereka memang power dan susah nak resist oit!

Tawar pelbagai aksesori menarik!

Promosi Hebat! Berbaloi-baloi!

Kedai gadget G&T menawarkan harga yang murah kalau nak dibandingkan dengan kedai-kedai lain. Barang yang dijual pun ada banyak pilihan tau. Tambahan pula, ada promosi power untuk semua phone casing dan semua jenis cable.

Untuk Phone Casing kalau korang beli 2, korang akan dapat 1 phone casing percuma. Tapi kalau korang beli 3, korang akan dapat 2 phone casing. Percuma je. Tak payah bayar apa-apa. Promosi  beli 2 percuma 1 dan beli 3 percuma 2!

Cable pun ada promosi yang sama. Beli 2 percuma 1, beli 3 percuma 2. Ianya sah untuk semua jenis kabel. Nak tahu apa lagi yang mereka tawarkan? Kena usha gambar yang min share.

Mini 98K Metal PUBG controller RM 8

3D Cartoon Pendant Keychain with holder function RM 2

Assorted HeadPhone RM 9.99

Nampak tak betapa murahnya harga yang mereka tawarkan. Harga yang min share ni, promosinya sah sehingga 24 Januari 2020 je tau. Siapa cepat dia dapat.

Original Marvel Action Figures wajib beli!

Ini salah satu dari tarikan istimewa kedai gadget G&T. Kedai gadget lain memang korang takkan jumpa la Original Marvel Action Figures macam ni. Harga asal RM80 sekarang tinggal RM39 je.

Kalau tak salah min ada 8 figura kesemuanya termasuklah Iron Man, Captain America,Thor, Thanos, Black Panther, Spiderman dan Ant-Man. Collectible items ni.  Lagi best kalau boleh kumpul semuanya.

Staff pun mesra!

Ini yang paling best. Staffnye bukan saja segak, mereka juga mesra melayan pelanggan. Kalau korang cari barang tak jumpa atau sebagainya, mereka akan bantu korang.

Jadi, apa lagi yang korang tunggu. Kalau ada aksesori telefon, komputer atau nak beli sound bar, boleh usha di kedai gadget G&T. Korang boleh waze atau ikut je Google Maps yang min dah letak dekat bawah.

Nak tahu lebih detail mengenai  kedai gadget G&T? Korang LIKE dan FOLLOW je FB page mereka untuk tengok sendiri stok terbaru dan tarikh-tarikh sale berlangsung.

Facebook: Wholesales G&T

Google maps: