berita

Siapa Cakap Raya Tahun Ni Tak Best? senQ Kan Ada Untuk Ceriakan Raya Korang!

April 30th, 2021 | by Nurul
Kini Trending

Nampak gayanya raya tahun ini kita masih perlu menjaga prosedur operasi standard (SOP) dan meraikan Aidilfitri secara sederhana. Biarpun hanya meraikan bersama ahli keluarga terdekat, kenalah juga buat persiapan untuk menyambut Aidilfitri.

Yang paling penting, mestilah kelengkapan rumah dan peralatan dapur, barulah memudahkan ibu menyediakan pelbagai lauk untuk menjamu tetamu dan ahli keluarga. Tak lupa juga vakum supaya si ayah dapat memastikan rumah dalam keadaan bersih

senQ menerusi kempen Raya Penuh Bermakna menawarkan pelbagai pilihan kelengkapan rumah yang boleh korang miliki sempena Aidilfitri ini. Pastinya dapat memberi inspirasi untuk lebih menceriakan raya korang tahun ini. Bukan itu je, senQ turut memaparkan situasi keluarga Lila dan Irwan ketika Aidilifiti. Nak tahu apa yang jadi?

Jom kita layan dulu video dari senQ!

Bagi korang yang berminat untuk mendapatkan kelengkapan rumah sempena Aidilfitri, senQ mengadakan jualan dan tawaran hebat sempena kempen Raya Penuh Bermakna! 

Tawaran istimewa Raya ni menampilkan pelbagai produk popular dengan promosi hebat seperti Penghawa Dingin TCL 1.5HP, PANASONIC 55” 4K HDR Android TV dan banyak lagi. Kesemua produk yang ditawarkan layak untuk menikmati pelan bayaran mudah tanpa kadar faedah sehingga 36 bulan selain jaminan tambahan satu tahun dan penghantaran percuma.

Terdapat ansuran mudah!

senQ juga menawarkan baucar tunai AEON RM30 untuk pelanggan yang memilih ansuran mudah AEON Credit Service. Selain itu, AEON Credit Service turut menawarkan dua tahun jaminan tambahan, ansuran bulanan serendah RM48, tempoh bayaran fleksibel sehingga 36 bulan dan memudahkan pelanggan kerana tidak memerlukan kad kredit ketika permohonan.

Korang juga boleh menikmati lebih potongan harga sehingga RM150 untuk jenama dan jumlah perbelanjaan tertentu menggunakan kod promo yang boleh didapati secara dalam talian. Pelbagai produk boleh dibeli pada harga lebih rendah menggunakan kod promo berkenaan seperti mesin basuh Samsung 14kg, peti sejuk LG 393L, seterika stim Philips dan banyak lagi.

Kempen yang berlangsung sehingga 31 Mei ini juga menawarkan EZ Kredit Rebate sehingga 30 peratus untuk produk ekslusif terpilih. Jadi, jangan lupa dapatkan produk menarik yang memberikan korang rebat EZ Kredit sehingga 30 peratus untuk Raya kali ini seperti kamera keselamatan TP-Link, pengering rambut Panasonic, set peralatan memasak Tefal dan banyak lagi!

senQ turut mengadakan program tukar beli televisyen yang menawarkan rebat sehingga RM1,000 mengikut terma dan syarat.

Jom jadi ahli PlusOne!

Oh ya, setiap tawaran dan jualan hebat sempena kempen Raya Penuh Bermakna ini hanya layak dinikmati oleh ahli PlusOne sahaja tau. 

Jadi, jom sertai PlusOne hari ini dengan membeli keahlian PlusOne berharga RM12 setahun untuk menikmati manfaat, jaminan ekstra satu tahun percuma dan hak istimewa eksklusif PlusOne.

Tunggu apa lagi? Layari www.senq.com.my/raya-promo untuk maklumat lanjut. AL

SKIP THIS AD ×