berita

Suami Atau Isteri Lebih Sweet? Instafamous Reveal Kehidupan Sebenar!

February 1st, 2019 | by Danial
Kini Trending

Kehidupan berumah tangga ni banyak asam garamnya. Bak kata Tan Sri P.Ramlee, sedangkan lidah lagi tergigit, ini kan pulak suami isteri. Setuju tak? Tapi tak bermaksud hidup berumahtangga ni tak best.

Yang penting kita kena saling menghargai pasangan, macam pasangan Instafamous  ni. Admin tengok diorang selalu nampak sweet je. Apalah agaknya rahsia diorang sentiasa mesra kan?

Jom tengok pasangan Naddy dan Epul kat rumah macam mana?

Oh ini rupanya tips untuk nak kekal bahagia macam Naddy dengan Epul.

Senheng ada Replacement Warranty!

Pengumuman penting! Kalau korang beli barang di Senheng berharga RM500 ke bawah, korang boleh dapat ‘Replacement Warranty’ dengan tambah RM1 je.

Tapi, pembelian korang mestilah dibuat pada 10 haribulan setiap bulan tau. Dengan waranti istimewa ini, korang boleh ganti baru barang yang gagal berfungsi dan paling penting menjadikan waranti ini sah selama 24 bulan.

 

Bagi korang yang tak nak pening kepala, beli je barangan elektrik di Senheng pada 10 haribulan setiap bulan untuk dapatkan waranti yang terbaik.

Waranti penukaran produk 1-to-1 selama 24 bulan dengan hanya RM1. Dasyatkan?

Jangan lupa, setiap 10 haribulan tau!