berita

Suka Buat Keputusan Nak Travel Last Minute? Korang Mesti Suka Fungsi Terbaru Expedia Ni!

November 12th, 2018 | by Azyanshor
Sponsored Post

Jom pergi Penang esok nak? Jalan-jalan, makan, tidur 2 malam lepastu balik lah!

Korang mesti pernah ada dalam situasi ni kan? Ada orang memang suka ajak pergi travel tiba-tiba. Sebab travel tanpa dirancang ni lah yang selalunya menjadi. Bila plan memang susah!

Tapi bila tergesa-gesa ni, paling susah part nak decide hotel mana yang korang nak tidur kan? Tukang beli tiket tu mesti serabut nak book tiket flight dulu atau terus beli tiket + hotel? Kalau tak beli nanti takut penuh pulak dekat sana. Nak pergi satu-satu hotel pun susah jugak weyh.

Tapi, kena dapat persetujuan semua jugak kan? Kalau beli asing-asing…dapat diskaun lagi ke?

Beli asing-asing atau beli sekali, dua-dua pun dapat diskaun!

Memang jadi lumrah kalau nak pergi travel, semua orang ada cadangan diorang sendiri bila bab hotel.  Ada yang nak dekat sini ada yang nak dekat situ.

Kalau korang rushing nak rebutkan harga dan tawaran yang terbaik masa tu, tapi masih tak capai persetujuan untuk hotel, korang book je tiket flight tu dulu!

Expedia.com.my faham sangat kehendak dan dilema korang. Sebab tulah Expedia memperkenalkan  fungsi Add On di mana korang boleh beli tiket flight dulu lepas tu book hotel. Lepas je buat tempahan, korang terus dapat 58%* untuk pemilihan hotel tau!

Tak perlu tergesa-gesa, korang boleh buat pilihan hotel dari hari korang book tiket sampailah hari korang dah nak fly. Jadi dapatlah korang pilih hotel yang betul-betul sesuai dengan trip korang!

Dah boleh book tiket flight dulu sekarang? Siap dapat diskaun hingga 58%*pada hotel terpilih! Wow!

Dengan Faedah Tambahan Expedia, korang boleh relaks sikit dan kurangkan tekanan bila beli tiket. So, korang boleh fokus untuk beli tiket flight je dan bincangkan bab hotel kemudian.

Diskaun yang diberikan pun bukan sedikit ya, tapi sehingga 58%!* pada hotel-hotel terpilih

Caranya mudah je!

Lepas korang tempah tiket flight di Expedia.com.my, paparan “Add-On” akan keluar di skrin. Paparan itu akan tunjukkan list hotel-hotel yang korang boleh pilih.

Korang hanya perlu:

  1. Tempah tiket di Expedia.com.my atau aplikasi mobile Expedia
  2. Selepas tempahan dibuat, korang akan terus dapat 58% pada hotel terpilih tau! Diskaun ini sehingga hari korang fly!
  3. Bila korang dah ready nak book, pilih hotel yang ada icon ‘Add On’ berwarna kuning. Harga yang dipaparkan tulah harga diskaun yang korang dapat! Korang boleh rujuk gambar kat bawah ni:

Mudah je kan? So sekarang korang bolehlah travel pada bila-bila masa dan yang paling best, korang boleh buat pilihan hotel dengan tepat!

Tertakluk kepada terma dan syarat. Untuk maklumat lanjut, sila layari Expedia.com.my!

The following two tabs change content below.