berita

Tahun Baru, Smartphone Baru. Dapatkan Diskaun Sehingga 48% Dengan Celcom Gempak Sale!

January 22nd, 2020 | by Bieha
Kini Trending

Kredit: Macworld UK

Dah masuk tahun baru ni bukannya azam dan semangat je yang kena baru, telefon pun kenalah baru! Tapi telefon pintar baru ni semuanya mahal, mana nak cari duit?

Haa..jangan risau sebab Celcom Gempak Sale nak bagi diskaun dan tawaran hebat tak masuk akal untuk korang pengguna Celcom kat luar sana. Serius promosi kaw-kaw!

Diskaun sehingga 48%!

Kredit: T3.com

Kalau korang nak tahu, Celcom telah mengadakan Celcom Gempak Sale yang telah pun bermula dari hari ini hingga 15 Februari 2020 . Salah satu tawaran hebat yang menanti korang adalah diskaun sehingga 48% bagi pembelian telefon pintar! 

Tawaran ini adalah untuk smartphones flagship termasuk keseluruhan siri Samsung Galaxy Note serta siri Samsung Galaxy S10 dan juga iPhone XS 64GB!. Melalui ‘EasyPhone Own’ Celcom, korang boleh bertukar ke telefon pintar yang baru dengan ansuran bulanan yang rendah setiap bulan.

Sebagai contoh, korang boleh bawa pulang iPhone XS 64GB dengan hanya RM62 sebulan! Korang juga mempunyai pilihan untuk menaik taraf ke peranti baru sebelum kontrak korang berakhir.

Haa..bukan senang tau nak dapat diskaun sebanyak ni. Jimat banyak dah korang!

Bukan setakat diskaun, telefon pintar PERCUMA pun ada!

Betul ke Celcom nak bagi telefon pintar PERCUMA? Iya, percayalah!

Untuk pengetahuan korang, apabila korang mendaftar dengan Device Bundle Plan, korang layak untuk bawa pulang telefon pintar baru dengan PERCUMA! Bukan biasa-biasa tau telefon pintar yang ditawarkan, ada banyak model telefon idaman korang untuk dimiliki antaranya:

  • iPhone 7 Plus 128GB
  • HUAWEI Mate 30
  • HUAWEI Nova 5T
  • OPPO A5s

Yang paling best, tiada bayaran pendahuluan tau! Wow, gila gempak! Nak tahu macam mana cara nak mendapatkannya? Senang je..

  1. Daftar secara atas talian atau terus ke Celcom atau bluecube berdekatan.
  2.  Pilih telefon dan daftar untuk Device Bundle Plan.
  3.  Bawa pulang telefon baru korang!

Eh, ada lagi.. Nikmati diskaun sehingga 88% apabila..

Diskaun sudah, telefon pintar percuma sudah, yang lagi best, Celcom Gempak Sale juga nak bagi korang diskaun sehingga 88% apabila korang mendaftar dengan mana-mana pelan pascabayar Celcom. Wow, banyak tu!

Cepat rebut tawaran Celcom Gempak Sale sebelum terlambat!

Jadi, apa tunggu lagi. Baik korang grab tawaran hebat dari Celcom Gempak Sale ni cepat-cepat. Nanti jangan menangis di bucu katil pulak!

Untuk maklumat lanjut mengenai Celcom Gempak Sale ni, jom ramai-ramai serbu ke kedai rasmi dalam talian Celcom  atau Celcom bluecube berdekatan korang.