berita

Terharu Tengok Penghijrahan Artis Kesayangan, Peminat Beri Hadiah Cincin Emas Buat Elyana – ‘Terus Kuat Demi Semua’

September 10th, 2021 | by Amirul Asraf
Lensa Insta

Penyanyi, Elyana meluahkan rasa gembira sebaik sahaja menerima sebentuk cincin emas daripada peminatnya, semalam. Lebih menarik, cincin emas tersebut telah ditempah khas oleh Zyha buat artis kesayangannya itu. Untungnya Elyana!

Artikel berkaitan: ‘Rasa Seperti Disiat-Siat’- Badan Rasa Lemah, Elyana Tangguh Rawatan Kemoterapi Demi Anak & Ibu

Artikel Berkaitan: ‘Banyak Sangat Tudung Awak Bagi Saya’ – Elyana

Tak sangka dapat cincin

Menurut Elyana, dia telah menerima kiriman berbentuk makanan dan hadiah daripada peminatnya iaitu Zyha. Ujar Elyana, Zyha telah menghantar makanan kegemarannya bersama sebuah kotak hadiah yang berwarna biru. Sebaik sahaja membuka kotak tersebut, Elyana kelihatan agak terkejut apabila ternampak sebentuk cincin emas yang mempunyai huruf ‘EL’. Lebih terharu, cincin tersebut dipercayai ditempah khas buat Elyana.

Kenapa susah-susah ni. Menggigil tangan saya. Pandainya awak tahu size jari saya. Cantik sangat dan saya akan simpan sampai bila-bila sebagai kenangan. Terima kasih.

Sebagai seorang anak seni, Elyana sangat terharu kerana para peminat tidak henti menghantar pelbagai hadiah kepadanya. Tambah Elyana lagi, setiap hadiah yang diberikan kepadanya itu akan disimpan sebaik yang mungkin dan bakal dijadikan kenangan.

Awak kekuatan kami semua

Selain makanan dan cincin, Zyha turut memberi satu kad ucapan buat artis kesayangannya itu. Menurut Zyha, dia suka melihat penghijarahan yang dilakukan oleh Elyana sejak belakangan ini. Pada masa yang sama, Zyha turut berdoa agar Elyana sentiasa sihat dan kuat untuk melawan kanser.

Sumber: Elyana

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×