Pempengaruh media sosial dan usahawan, Prince Syed Shahid perhabis sebanyak RM890,000 untuk menyiapkan baju raya buat isteri tercinta, Fatin Syazwani.

Artikel Berkaitan: [VIDEO] Prince Syed Berhabis Lebih RM44k, Hadiah Tudung RM35k Bertatahkan Swarovski, Baju & ‘Makeup’ Buat Isteri

Baju bertatahkan kristal Swarovski

@prince.syed.shahidBAJU RAYA SIMPLE YANG BERNILAI RM 890K yang bertatahkan batu kristal Swarovskii asli di keseluruhan baju wife saya yang saya buat sendiri , baju viral masa raya pertama haritu , ok ni nak raya haji dah , rasa2 baju apa pulak saya akan buat untuk wife? original sound – StmNir

Menerusi TikTok, Prince Syed dilihat memuat naik video proses pembuatan baju tersebut yang dihiasi dengan batu perhiasan daripada jenama mewah, Swarovski.

Menerusi perkongsian yang sama juga, dapat dilihat Fatin kemudiannya menggayakan baju tersebut sambil memakai beberapa barang perhiasan lain.

Baju raya simple yang bernilai RM890,000 bertatahkan batu kristal Swarovski asli di keseluruhan baju isteri saya,

Saya yang buat sendiri untuk raya pertama hari itu.

Ini nak raya haji dah, rasa-rasa baju apa pula saya akan buat untuk isteri?

Komen netizen

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen seronok melihat gelagat pasangan suami isteri ini yang sentiasa menyokong satu sama lain.

Netizen turut memuji tindakan Syed yang sering kali melebihkan isterinya dalam apa juga keadaan.

Namun, ada juga yang kurang senang dengan perkongsian tersebut kerana menganggap Prince Syed mahu menunjuk-nunjuk dan riak.

Sumber: TikTok