berita

[VIDEO] Korang Rasa, Pia Sempat Tak Beraya Di Kampung Tahun Ni? Keputusan Di Tangan Korang!

June 3rd, 2019 | by Bieha
Kini Trending

Tahun lepas, Pia tak sempat beraya di kampung sebab busy sangat dengan kerja. Tapi, tahun ni, mak Pia awal-awal dah telefon tanya dan suruh Pia balik beraya.

Pia pun dah excited nak balik beraya di Alor Setar ni. Tapi..dia ada satu masalah dan minta untuk korang bantu dia! Korang dah ready?

Keputusan di tangan korang..

Haa..selalunya, iklan-iklan raya ni mesti bertemakan kekeluargaan, kasih sayang, hormat menghormati dan berbuat baik sesama manusia. Tapi tahun ni, Fashion Valet memilih konsep yang lain dari lain untuk iklan rayanya dan nak ajak korang merasakan pengalaman balik beraya bersama Pia!

Kerja korang senang je, bantu Pia buat keputusan dengan pilih pilihan 1 atau pilihan 2 untuk Pia. Kalau korang tak faham, nah tengok video ni dulu !

Korang rasa macam mana cara untuk Pia sampai ke kampung ni?

Kalau korang nak tahu kesudahannya, jangan lupa saksikan Jalan Raya di channel YouTube Fashion Valet dan pilih pilihan jawapan yang korang inginkan untuk pengakhiran cerita jalan raya Pia ni ok!

Selamat Hari Raya!