berita

[Video] Turun Temurun Dari Zaman Atuk Ke Cucu, Hampir 70 Tahun di Malaysia? Apakah Itu?

September 25th, 2020 | by Danial
Kini Trending

Rakyat Malaysia terkenal sebagai rakyat yang peramah dan sangat sporting. Baru-baru ini OHBULAN! ada menemubual beberapa orang awam di sekitar Bandar Utama, Damansara.

Kami bertanyakan beberapa soalan tentang perkara yang mereka tahu wujud dari zaman sebelum kemerdekaan. Sungguh tak disangka-sangka, jawapan yang mereka berikan sangat menyentuh hati kami.

Jawapan kakak yang sedang meniaga tu memang rare-lah! Terbaik MILO®!

Milo, turun temurun dari generasi ke generasi!

Rakyat Malaysia sedia maklum bahawa negara kita telah meraikan Hari Kebangsaan yang ke-63 pada tahun 2020 ini. Namun, tak semua antara kita yang mengetahui bahawa tahun 2020 ini juga menjadi saksi, 70 tahun kewujudan MILO® di Malaysia.

MILO® ialah minuman malt coklat yang telah bertapak di Malaysia sejak tahun 1950.

MILO® telah berkongsi kebaikannya di Malaysia selama 70 tahun dan menjadi satu jenama yang dipercayai oleh rakyat Malaysia. Selama 70 tahun, MILO® bukan sahaja memberikan kebaikan nutrisi tetapi juga memupuk nilai-nilai yang baik seperti semangat takkan gentar supaya anda boleh melangkah jauh.

Layarilah www.milo.com.my untuk mengetahui rentetan kisah -kisah menarik yang telah membentuk sejarah serta kebaikan MILO® selama 70 tahun. Di samping itu,kongsi pengalaman MILO® 70 tahun di Malaysia anda di media social dengan #MILO70Tahun!

 

 

SKIP THIS AD ×