berita

[VIDEO]’Perangai Macam Rempit’- Buat Aksi ‘Terbang’ Di Escalator, Lagi Aksi Berani Hairul Azreen Dikecam Netizen

January 29th, 2018 | by Ai
Isu & Kontroversi

Baru-baru ini kecoh di media sosial mengenai pelakon, Hairul Azreen yang diminta hadir ke balai polis untuk memberi kenyataan berhubung isu videonya menggunakan senapang patah. Baru sahaja reda isu tersebut, tular pula sebuah video baru yang menunjukkan beberapa aksi berani Hairul di tempat awam.

Ternyata, tindakan Hairul itu mengundang rasa kurang senang segelintir pihak serta menganggap tindakannya itu bukan sahaja mengganggu keselamatan orang awam, malah turut membahayakan dirinya sendiri.

Aksi berani di escalator & troli

Netizen juga berpendapat Hairul sebagai seorang selebriti seharusnya tidak melakukan perkara sedemikian kerana bimbang aksi tersebut akan ditiru mana-mana pihak terutama sekali peminat Hairul. Selain itu, ramai juga yang mempersoalkan mengapa dan apakah motif Hairul melakukan tindakan seperti itu di bangunan PWTC.

Tak macam bapak budak

Ternyata video tersebut mengundang kecaman daripada segelintir netizen kerana rata-rata mereka tidak bersetuju dengan aksi-aksi berani yang ditunjukkan oleh Hairul itu. Mereka turut menggelarkan sikap Hairul ini tidak ubah seperti ‘rempit’ kerana suka melakukan aksi berani yang dianggap sebagai vandalisme itu.

Diharap selepas ini Hairul akan lebih peka dengan keadaan sekeliling sekiranya ingin melakukan aksi berani di tempat awam. Netizen menegur mungkin kerana bimbang akan keselamatan Hairul serta tidak mahu aksi bahaya tersebut menjadi ikutan ramai.

Sumber: Media Hiburan

SKIP THIS AD ×