berita

1 Produk 3 Fungsi – Gincu Dari Ratasya Boleh Jadi Blusher & Eyeshadow, Mudahnya!

June 3rd, 2020 | by Azyanshor
Kecantikan

Selalu tak korang dilema nak bawak semua make-up atau bawak sikit-sikit je bila keluar? Bawa semua kang buat berat beg je, tapi kalau nak bawak blusher dengan lipstick je, tiba-tiba eyeshadow terpadam. Pening wei nak fikir!

Haa, nasib baik produk Ratasya ada dan ia sangat membantu korang! Lepas ni, takyah runsing-runsing dah. Boleh standby je dalam beg!

Boleh jadi lipstick, eyeshadow & blusher. Mudahnya!

Kali ini, Ratasya mengeluarkan gincu 3 dalam 1. Ia diperbuat berasaskan madu yang terkenal sebagai salah satu bahan asli yang terbaik. Lipstick ni tak mengandungi paraben dan diperbuat dari bahan yang selamat.

Produk ini juga sesuai untuk semua peringkat umur. Adik korang pun boleh pakai tau! Paling onz, pilihan warna yang ada. Banyak yang natural membuatkan ianya produk yang sesuai untuk kulit wanita asia.

Korang juga boleh gunakan lipstick yang sama untuk blusher dan eyeshadow! Memang berbaloi kalau beli. Paling syok, jimat ruang dalam handbag korang tu. Tak perlu nak bawak barang make up banyak-banyak dah.

Bee Edition? Memang ada madu ke dalam lipstick tu?

Ada guys! Macam yang kami beritahu kat atas, bahan utama untuk lipstick ni ialah madu! Setiap bahan madu tu ada khasiatnya yang tersendiri. Antara bahan utamanya ialah:

• Ekstrak Madu – Membantu mengekalkan bibir agar sentiasa terhidrasi dan sihat
• Sarang Madu – Membantu melembutkan bibir kering dan mengelupas
• Ekstrak Royal Jelly – Melembapkan bibir korang dengan segera!

Wah bestnya! Ada kelulusan KKM tak?

Jangan risau okay sebab lipstick best macam ni mestilah ada kelulusan KKM! Jadi, korang boleh gunakannya dengan yakin. Selain mudah dibawa ke mana-mana, lipstick ini juga mempunyai tekstur yang halus dan ringan.

Tengok video ni mesti korang rasa nak pakai! Memang berbeza weh!

Bila pakai tu rasa maca tak pakai gincu pun wei. Yang lagi best, ia juga tahan lama tau. So korang tak payahlah asyik touch up je bila keluar.

Pilihan warna yang cantik, sure korang rambang mata

Terdapat 4 warna menarik yang korang boleh pilih. 4 warna ni boleh didapati dalam dua combo berbeza iaitu Set Cerana (Manuka dan Kelulut) dan Set Dorsata (Akasia dan Yaman). Cantik kan warna-warna dia?

Haa.. kami ada berita best untuk korang yang tengah membaca ni. Korang boleh dapatkan 3-in-1 Lipstick dengan harga promo RM37 je tau! Harga asalnya ialah RM58, banyak beza tu! Jadi, korang cepat-cepat dapatkan lipstick meletop ni okay!

Kalau korang berminat untuk jadi stokis atau ejen, korang boleh klik kat SINI! Boleh juga usha Instagram Ratasya di SINI!

The following two tabs change content below.