berita

3 Perumahan Ini Sedia Bayaran Ansuran 0% Faedah Dengan Kad Kredit*… SPA, Pinjaman & MOT* Percuma!

March 17th, 2023 | by Intan Mahsuri
Kini Trending

Korang masih tercari-cari kediaman impian yang memiliki pelbagai kemudahan dengan harga yang berpatutan?

Jom usha kempen Hartanah Bumi EcoWorld sempena ulang tahun EcoWorld yang ke-10! Menawarkan bayaran ansuran tanpa faedah bagi kad kredit*, korang juga akan menikmati SPA, pinjaman dan MOT* PERCUMA untuk beberapa projek perumahan terbaru daripada Eco Grandeur, Eco Sanctuary dan Eco Ardence.

Justeru itu, kami kongsikan butiran lanjut berkaitan jenis rumah, layout dan sebut harga bagi projek-projek perumahan yang ditawarkan mereka.

Eco Grandeur: Wellington Garden- Rumah Teres Dua Tingkat

Terletak di  Puncak Alam, rumah teres dua tingkat, Wellington Garden menawarkan suasana yang tenang dengan rekaan rumah dengan konsep moden mewah. Dibina dengan keluasan 1,469 hingga 1,694 kaki persegi, rumah teres dua tingkat ini mempunyai 4 bilik tidur beserta 3 bilik air. Memang luas dan sesuai bagi korang yang dah bekeluarga.

Bukan itu sahaja, Wellington Garden turut menyediakan pelbagai kemudahan seperti gim, dewan komuniti, taman permainan dan banyak lagi kemudahan lain. Ianya merupakan kawasan perumahan yang berpagar dan dipantau oleh pengawal keselamatan bertugas.

Selain itu, harganya yang terjangkau iaitu bermula pada RM619,380 (bumiputera) menjadikannya salah sebuah rumah mewah mampu milik yang ada dipasaran.

Eco Sanctuary: Co-Home @ Eden by The Parque Residences

Bagi korang yang gemarkan rumah ala-ala landed house dengan ruang yang luas tanpa tangga dan ada fasiliti clubhouse, Co-Home @ Eden by The Parque Residences merupakan salah satu pilihan menarik yang sedang ditawarkan di pasaran. Hal ini kerana, Eco Sanctuary hanya menawarkan 37 unit rumah bagi setiap 1 ekar tanah. Jadi, kawasan perumahan ini tidak padat dan sesuai bagi korang yang mahukan privasi korang terjaga.

Lengkap dengan 2 parkir kereta, rumah berkeluasan 1,056 kaki persegi ini memiliki ruang tamu yang sangat luas, 3 bilik tidur dan 2 bilik mandi selain memiliki pemandangan berlatarbelakangkan tasik The Parque Residences.

Ditawarkan pada harga serendah RM629,610, untung giler kalau korang beli rumah dekat sini sebab lokasinya sangat strategik.

Terletak di selatan Kota Kemuning, kawasan ini merupakan kawasan bandar terancang tau.

Tambahan pula, ada 28 kemudahan penduduk yang disediakan antaranya olympic size swimming pool, water park, gym, jacuzzi, indoor badminton court & table tennis, basketball court, yoga deck, entertainment room, Gazebo, 360 degree garden, The Stones (gravel beach), Grillmasters Station, Eco Sanctuary Care Hub dan banyak lagi. Memang tak rugi korang beli!

Eco Ardence: Hana Service Apartment

Disamping 2 projek perumahan diatas, Hartanah Bumi EcoWorld juga ada menawarkan Hana Service Apartment yang terletak di Eco Ardence.

Kawasan perumahan yang terletak di kawasan Setia Alam, Shah Alam ini menawarkan rumah dengan keluasan 900 kaki persegi pada harga RM420,360 dan semi furnished! Ianya lengkap dengan perabot  seperti kabinet dapur, lampu, kipas angin, penghawa dingin, water heater dan washer dryer. Harga yang sangat kompetitif dan berpatutan jika korang bandingkan dengan pemaju perumahan yang lain.

Bukan apa, kawasan perumahan ini sangat tersusun dan kemas serta ianya juga merupakan rumah pegangan bebas dengan 3 bilik tidur dan 2-3 bilik mandi. Hana Service Apartment juga memberikan 2-3 parkir kereta bagi setiap unit rumah mereka.

Kemudahan yang disediakan juga sangat pelbagai. Ada Clubhouse, kolam renang dan gim. Bangunan ini juga dihubungkan terus dengan Hana Square, pusat peruncitan di Hana Service Apartment.

Cantik dan menarik ketiga-tiga perumahan ini, betul tak?

Rugi kalau korang tak beli. Lagipun, sempena Kempen Hartanah Bumi EcoWorld ni korang berpeluang menikmati bayaran ansuran tanpa faedah bagi kad kredit*, SPA, pinjaman dan MOT* PERCUMA. 

Kalau korang berminat… buat tempahan sekarang dengan menghubungi nombor telefon dibawah.

Wellington Garden: Ila (012-2334769) atau Whatsapp bit.ly/3Z8vXsb

Co-Home @ Eden by The Parque Residences: Nik (012-3380387) atau Whatsapp bit.ly/3SSSmaB

Hana Service Apartment: Nur Iqtiyani (012-388 2971)  atau Whatsapp https://wa.link/y4fpaa

Maklumat lanjut boleh didapati di https://ecoworld.my/

*Tertakluk pada Terma & Syarat

SKIP THIS AD ×