berita

5 Ciri-Ciri Ini Membuktikan Anda Ibu Yang Paling Cool & Trendy Di Dunia!

September 28th, 2015 | by Ash Nordin
Kini Trending

Screen Shot 2015-09-09 at 1.13.50 AM

Sekarang ni bukan sahaja teknologi je kena ikut peredaran zaman, malah gaya hidup pun kena ikut trend tau! Sekarang ni kalau nak jaga anak-anak kesayangan pun tak boleh ikut cara-cara yang dulu. Biasa lah, sekarang dah ada gadget yang canggih.

Bagi kaum ibu di luar sana apa kata cuba ikut gaya ‘Trend ibu moden’ untuk mendidik anak-anak dan sekaligus merapatkan lagi hubungan kekeluargaan antara satu sama lain. Sama-sama merasai keseronokan gitu!

1) Senaman Zumba bersama!

Screen Shot 2015-09-09 at 1.23.44 AM

Kalau dah hari biasa sibuk di tempat kerja, luangkan pagi hujung minggu anda dengan melakukan senaman zumba bersama anak-anak anda. Penjagaan kesihatan kena dipupuk dari awal lagi. Ibu mana yang tak nak tengok anak membesar dengan sihat kan?

2) Spa Ibu & Anak

Screen Shot 2015-09-14 at 6.40.02 PM

Selain dari bersenam, anda juga boleh bawa anak-anak anda ke spa untuk tenangkan diri sambil mengetahui teknik yang lebih mendalam dalam penjagaan anak. Cool gila!

3) Trend fesyen ‘Mini Me’

Screen Shot 2015-09-14 at 6.19.42 PM

Haa.. ini paling terkini! Menggayakan anak anda dengan gaya terkini. Comel je lihat pakaian yang dikenakan oleh anak-anak cilik anda tu. Bukan main sekarang.. anak-anak kecil pun dah pandai pilih pakaian, kalah orang yang dah berumur. Hehe

4) Terokai dunia luar bersama-sama

Screen Shot 2015-09-09 at 11.31.19 AM

Di samping itu, kaum Ibu juga boleh membawa anak-anak mereka pergi bercuti. Iya lah, jauh perjalanan, luas pemandangan. Dengan itu, anak anda akan lebih terdedah dengan dunia luar dan merakam memori indah bersama anda.

5) Sediakan ‘Bento’ untuk dibawa ke sekolah

Screen Shot 2015-09-14 at 6.06.39 PM

Bantulah Si Manja anda mencapai tumbesaran optimum dengan membekalkan mereke hidangan kreatif dan bernutrisi. Sebagai permulaan, gunakan bekas seperti Bekas Nutrisi yang datang dengan dua petak berasingan dan mulakan pengalaman yang bernutrisi ini bersama anak-anak anda. Ini pasti akan menambat selera mereka. Selain itu, anda boleh sertai Peraduan LEBIH LAGI nutrisi dan rebut peluang memenangi pakej* ke LEGOLAND bersama seisi keluarga tersayang. Hanya 5 langkah senang untuk menyertai Peraduan LEBIH LAGI nutrisi. Sila layari http://peraduanlebihlaginutrisi.pgtb.me/Kbd2ww untuk maklumat lanjut.

*Tertakluk pada Terma dan Syarat.

Screen Shot 2015-09-14 at 6.06.13 PM

Rebut peluang hari ini! Beli Dugro dan dapatkan Bekas Nutrisi menarik dalam 3 pilihan warna pilihan. Terdapat 2 petak berasingan yang boleh disuai padankan mengikut kesukaan Si Manja. Mereka pasti sukakannya! Kumpulkan kesemua tiga warna hari ini!

Untuk maklumat lanjut anda boleh klik di link ini!

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×