berita

5 #FunFacts Tentang Anak Kak Ton Yang Super Duper Cantik!

May 20th, 2015 | by Wan
Kini Trending

Screen Shot 2015-05-20 at 11.49.22 AM

Comel tak Kak Ton? Comel tak? Korang mesti ingat lagi tagline Kak Ton ini yang dulunya selalu keluar di kaca televisyen. Itu cerita dulu lah.

Baru-baru ini beberapa keping foto gadis comel yang dikatakan anak Kak Ton jadi viral di laman sosial. Rata-rata tidak menyangka gadis yang dikenali sebagai Nadia ini Kak Ton. Peh memang comel!

Kami yang tengok ni pun sampai tak berkelip mata!

1) Half Thai Half Malay

Screen Shot 2015-05-20 at 11.57.55 AM

Patutlah cantik betul, half Thai dan half Malay rupanya. Mungkin dah terlalu ramai sangat bertanya, Nadia terpaksa beritahu perkara sebenar tentang hubungannya dengan Kak Ton.

2) Bff Pun Cantik-Cantik!

Screen Shot 2015-05-20 at 12.26.18 PM

Kami ingatkan 2 orang gadis yang sering bergambar dengan Nadia ini adik beradiknya tapi bukan. Iyalah muka lebih kurang sama kot. Bff sajo tapi dah macam adik beradik.

Khabarnya yang tudung hitam itu merupakan bekas isteri salah seorang pelakon.

3) Pengacara Malaysia Hari Ini (MHI)

Screen Shot 2015-05-20 at 12.30.43 PM

Kalau Korang rasa nak tengok anak Kak Ton di televisyen, boleh lah buka TV3 pagi-pagi di rancangan Malaysia Hari Ini. Mohon jangan jatuh cinta pula!

4) Kekasih Hati Sammy Simorangkir

sammy

Khabarnya Nadia kini sedang menjalinkan hubungan dengan penyanyi kelahiran Indonesia, Sammy Simorangkir. Alah yang nyanyi lagu ‘Sedang Apa & Di Mana’ tu.

5) Persis Fathia

fathia

Kami ada baca beberapa komen di ruangan Instagram milik Nadia. Ada yang mula membandingkan dirinya dengan Fathia, yeke sama?

Nah korang beberapa keping foto anak Kak Ton untuk tatapan korang. Memang comel macam Kak Ton juga!

Kredit Foto : Instagram Nadia Annuar

SKIP THIS AD ×