berita

5 Perkara Yang Membuatkan Platform Ni Platform Paling Best Nak Shopping!

November 16th, 2020 | by Azyanshor
Kini Trending

Ketika PKPB dan PKPD sedang berlangsung ni memang ramai yang shopping online. Release stress orang kata. Tak dapat keluar tapi sekurang-kurangnya dapat lah rasa happy sikit bila barang-barang kita beli tu sampai kan?

Tapi sama macam shopping dekat mall, bila shopping online pun kita mesti nak platform yang stabil, menyenangkan pelanggan dan menarik. Nak lagi tepat, pelanggan selalunya nakkan platform yang ada pelbagai kategori dan juga brand yang merangkumi semuanya seperti kasut,baju,tudung, kosmetik dan macam-macam lagi! Macam platform dekat bawah ni lah!

1. Sediakan 30minit express delivery!

Korang stay at home je dan pilih pilihan GrabExpress time checkout! Valid dari pukul 9 pagi sehingga 4 petang!

2. Boleh installment jugak tau!

Syaratnya pun mudah, hanya cukupkan amaun item sehingga RM150 dan korang boleh option installment tersebut. Korang boleh bayar secara kredit atau debit sebanyak 3 kali dengan aplikasi HOOLAH!

3. Nak amik sendiri dekat store pun tak ada masalah!

Taknak delivery? Pun tak ada masalah. Platform ni sangat-sangat flexible dan memudahkan. Kalau taknak delivery korang boleh pick-up sendiri dekat store mereka yang terletak di Bangsar Village II, Publika dan juga IOI City Mall,Putrajaya. Barang tersebut boleh korang ambil di store pilihan korang keesokkan harinya, pukul 4pm ke atas.

4. Sentiasa mengutamakan pelanggan

Ada pelbagai pilihan mereka berikan untuk berikan keselesaan yang paling baik untuk pelanggan mereka. Korang siap boleh try before you buy tau!Memang tiptop!

5. Memulakan tabung derma untuk para frontliners ketika pandemik ni!

Bukan tu je, platform ni telah mengumpulkan sebanyak RM2 juta dalam masa 6 bulan! Dengan pertolongan IMARET (IMAM Response & Rapid Team) dana tersebut telah disalurkan kepada para frontliners sebagai tanda terima kasih atas perjuangan mereka yang tanpa henti.

Platform apa? Mestilah FashionValet!

FashionValet akan menyambut ulangtahun mereka ke-10!

HAPPY BIRTHDAY, FASHIONVALET!

Sumbang sebanyak RM100K untuk para frontliners sempena ulangtahun mereka!

Sempena ulangtahun mereka ni, FashionValet akan menderma sebanyak RM100K ke dalam dana IMARET bagi membantu dan menyokong para frontliners ketika pandemik COVID-19 ni!

Dengan cara ini, mereka dapat berikan balik (giving back gesture) kepada komuniti dan juga cara mereka untuk berkongsi rezeki. Syukur sangat!

FashionValet ada buat contest virtual treasure hunt untuk semua pelanggan mereka!

Tak sabarnya nak main treasure hunt! Cara nak join pun senang je:

Langkah 1: Layari halaman di laman web atau aplikasi kami
Langkah 2: Cari Farah dan tangkap gambarnya
Langkah 3: Post gambar, tag @fashionvaletcom dan #FV10WITHU dalam caption Instagram korang

10 pemenang akan di pilih sehari dari 17-26 November 2020!

Mudah je kan?

Korang juga boleh tengok birthday video mereka untuk kenali dengan lebih dekat kesemua tulang belakang FashionValet!

Betul tak admin kata platform ni memang platform yang paling best? Bukan sahaja mudah dan senang bila nak shopping, tapi mereka juga menghargai pelanggan dan berikan sehabis baik untuk membantu para frontliners ketika pandemik ini.

So korang tunggu apa lagi? Jom lah join treasure hunt ni! Follow Instagram & Facebook mereka atau visit page diorang kat sini www.fashionvalet.com

 

 

The following two tabs change content below.

×