berita

Akses Data Internet Di Malaysia & Lebih 140 Negara Lain Dengan Hanya 1 Device! On Tak On?

March 13th, 2020 | by Intan Mahsuri
Shout Out!

Kalau bercerita mengenai pocket wifi, memang tak dapat dinafikan bahawa Roaming Man ialah penerajunya. Mudah sangat bila travel dengan pocket wifi mereka ni. Kecil, ringan dan baterinya tahan lama tau! Paling best, harganya pun berbaloi.

Tapi sekarang, Roaming Man ada lebih daripada itu. Bukan hanya pocket wifi untuk kegunaan di luar negara, mereka juga ada…

Roaming Man perkenal Roaming Man Malaysia Broadband Wifi!

Kalau sebelum ini Roaming Man hanya dikenali dengan pocket wifi, kali ni mereka ambil langkah setapak kehadapan dengan memperkenalkan brodband wifi.

Kebetulan, sekarang tengah hangat tentang Covid-19. Banyak syarikat ambil langkah dengan memberikan staff cuti. Jadi, dengan adanya Roaming Man Broadband Wifi, korang masih boleh bekerja secara atas talian dari rumah dengan unlimited internet sharing melalui komputer riba, tablet dan telefon bimbit.

Nak buat online meeting, nak buat online conference, nak akses online software, nak akses sistem dalam talian syarikat korang pun boleh. Semuanya jadi lebih mudah dengan portable wifi sebab ianya fleksibel, mudah di simpan dan dibawa kemana-mana.

Yang bosan sebab dapat cuti, tak tahu nak buat apa? Masa ni la korang boleh layan drama Korea yang tengah hit sekarang. Takdelah korang nganga je duduk rumah.

First trial hanya RM45!

Sesiapa yang nak cuba Roaming Man Broadband Wifi, korang boleh guna kod OBROAMINGMAN dan enjoy tawaran istimewa RM45 untuk sebulan data. Murahnya!

Bukan itu saja, korang juga akan dapat 2 baucar untuk overseas wifi selama 2 hari secara PERCUMA. Takde deposit dikenakan tau. Awesome kan?

Kelebihan utama Roaming Man Brodband Wifi ialah dengan 1 hanya broadband wifi, korang boleh share dengan 5 device. Bila nak travel ke luar negara, korang boleh guna device yang sama je. Tak payah dah nak sewa yang lain. Power tak power?

**Tawaran sah bermula 13 Mac – 30 April 2020

Bateri tahan lama & boleh topup kalau data tak cukup!

Paling kami suka tentang Roaming Man Broadband Wifi ialah baterinya yang tahan selama 12 jam (full charge). Korang juga boleh tambah data sekiranya tak cukup.

Nak topup data pun tak mahal, cuma RM7 untuk 5GB. Ada je lagi package lain. Yang tu korang kena semak dekat laman sesawang Roaming Man.

Berikut adalah feature yang Roaming Malaysia Broadband Wifi tawarkan:

  • Bertukar kemana-mana telco yang menawarkan internet terpantas di kawasan korang.
  • Kelajuan internet tanpa had dengan kouta data yang disediakan.
  • Tambah nilai secara bebas dengan pakej serendah RM7 untuk 5GB untuk ahli.
  • Ringan dan mudah dibawa kemana-mana.
  • Tiada deposit dan caj tersembunyi.
  • Penghantaran percuma kedepan pintu rumah korang.

Nak tahu lebih lanjut berkenaan Roaming Man Malaysia Broadband Wifi? Korang boleh klik sini>>> Roaming Man<<

Jika ada sebarang pertanyaan, korang boleh hubungi customer service mereka. Butiran seperti di bawah:

24 jam WhatsApp: 6010-2508380 (mesej sahaja)

Facebook: Roaming Man MY

Instagram: @roamingmanMY

No Telefon: 011-17000813

(9.30 pagi-6.30 petang, Isnin- Jumaat, tidak termasuk cuti umum)

SKIP THIS AD ×