berita

Aku Yang Cium, Kau Yang Panas

November 23rd, 2017 | by Arini Saleh
Lensa Insta

Siapa tidak kenal Wak Doyok, salah seorang fesyen ikon Malaysia yang diminati ramai. Mempunyai 1.7juta pengikut di instagram Wak Doyok terbukti bukan sahaja mencipta nama dalam bidang fesyen malah seorang usahawan yang berjaya.

Semalam, Wak Doyok telah memuatnaik beberapa keping gambar dan video sedang menyambut hari lahir bersama seorang wanita jelita. Memang cun habis. Siap cium pipi lagi. Walaubagaimanapun ramai yang mengecam tindakan ‘keterlaluan’ Wak itu.

Sambut hari jadi dengan kekasih?

 

Makasi sayang @ask.malika udah susah2 datang KL dari Jakarta mau celebrate birthday aku. Oh ya makasi cake duriannya ya. tau aja kamu aku hantu durian

Di instagram Wak Doyok telah memuatnaik beberapa keping foto kemeriahan menyambut hari jadi bersama seorang wanita cantik. Gadis yang bernama Malika Askarova ini merupakan seorang model terkenal. Wah kalau betul ini kekasih Wak, memang bukan calang-calang orang kan?

Siap kiss pipi

 

Walaubagaimanapun aksi cium pipi Wak Doyok telah mendapat kecaman daripada netizen. Ramai yang sedikit terkejut dan menasihati Wak bahawa perbuatan tersebut tidak manis, lebih-lebih pula Wak seorang selebriti yang mempunyai ramai pengikut.

Komen netizen

 

 

 

 

Lagi foto Wak Doyok dan Malika Askarova

 

 

Di instagram masing-masing memuatnaik foto bersama dengan kapsyen romantis. Apa-apa pun kita tunggu penjelasan dari Wak sendiri. Mana tahu ‘sekadar kawan biasa’ je kan?

sumber : instagram Wak Doyok

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×