berita

‘Alhamdulillah Semua Dah Selesai & Berjalan Dengan Lancar…’ – Zarina Anjoulie

February 10th, 2021 | by Zulaikha
Kini Trending

Foto: Zarina Anjoulie

Sebelum ini, pelakon Zarina Anjoulie, memaklumkan dia sudah bercerai dengan suaminya, Eilyas Azhar, pada 27 Januari yang lalu. Berita itu dikongsikan menerusi platfom media sosialnya.

Artikel Berkaitan: ‘Alhamdulillah, Aku Dah Cerai’ – Zarina Anjoulie

Artikel Berkaitan: ‘Aku Rasa Aku Kahwin Terlampau Cepat’ – Zarina Anjoulie Mengaku Dah Cerai, Ini Sebabnya

Artikel Berkaitan: Zarina Anjoulie Jual Barang ‘Preloved’ Milik Bekas Suami?

Terbaru, menerusi satu video yang dimuat naik oleh Anjou menerusi laman Instagramnya memaklumkan proses penceraiannya bersama bekas suami berjalan dengan lancar.

Semua dah selesai

Foto: Zarina Anjoulie

Menerusi kapsyen yang digunakan oleh Anjou, menceritakan segala proses penceraiannya berjalan dengan lancar dan pada masa yang sama mengucapkan ribuan terima kasih kepada netizen yang menyokongnya selama ini.

Assalamualikaum, hi guys! Alhamdulillah dah settle, semua kes cerai berjalan dengan lancar dan diorang very helpful (membantu), Anjou jumpa Yas dekat situ je. Anyway, thank you so much for all your kind wishes, thank you so much for your support I really appreciate, ramai yang mesej, dm Anjou kasi kata-kata semangat. I dont not know on how to repay it for all your kindess and doa. Thank you so much.

Pada masa yang sama, Anjou turut menjelaskan dia masih meneruskan kehidupannya seperti biasa dan cuba untuk ‘move on’ daripada bekas suaminya. Tidak berakhir di situ, dia sekali lagi mengucapkan ribuan terima kasih kepada mereka yang sentiasa memberi sokongan yang tidak berbelah bahagi buatnya.

Alhamdulillah

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zarina Anjoulie (@anjoulielavocah1)

Sumber: Zarina Anjoulie

SKIP THIS AD ×