berita

Ayah Kejut Anak Sahur Guna Speaker Sambil Berjoget, Netizen Sifatkan Comel

April 8th, 2022 | by khairil
Kini Trending

Hampir dua tahun masyarakat muslim menyambut bulan Ramadan secara sederhana akibat pandemik COVID-19, namun Ramadan kali ini terasa lebih meriah. Bagaimanapun, baru-baru ini tular sebuah rakaman video seorang bapa muncul di pintu bilik anaknya untuk mengejut anaknya untuk bersahur mencuri perhatian warganet.

Berjoget kejutkan anak

Video yang meraih 15 juta tontonan dan 2.4 tanda suka itu mendapat perhatian netizen apabila memaparkan aksi seorang ayah mengejutkan anaknya untuk bersahur menggunakan alat pembesar suara.

Sempat joget dulu

Ayo kita sahur

Perkongsian video kejutkan anak bersahur dengan cara unik itu dimuat naik di aplikasi TikTok menerusi akaun @adebonbon itu juga mendapat lebih 40,000 reaksi di ruangan komen.

Video penuh

@adebonbon tidak bisa berkata kata ??? #papa #dalimunthe #HyAminoBebasKilap #GoodTimeKitchen #sahur #2022 #mic #speaker #puncakkomedi ? middle of the night – &lt/3

Comelnya ayah dia

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet terhibur dengan cara unik seorang bapa tersebut. Malah ada juga di antara mereka yang mengatakan ayahnya berperwatakan sama seperti ayah dalam video berkenaan.

Sumber: adebonbon

SKIP THIS AD ×