berita

Aznil Haji Nawawi Tipu 10 Ribu Peminat?

December 4th, 2014 | by Noraniza
Isu & Kontroversi

aznil haji nawawi

Tanpa peminat, siapalah artis tu kan? Merekalah yang jadi tulang belakang jatuh bangun seseorang selebriti. Daripada nobody sampailah sekarang ni dah jadi somebody.

Disebabkan itu, Aznil Haji Nawawi tidak sesekali melupakan peminatnya. Malah, pengacara popular itu berang apabila wujud sebuah akaun Facebook palsu yang menggunakan identitinya. Dengar cerita sampai 10 ribu orang peminatnya tertipu dengan fake account tu.

aznil hj nawawi

Kami pun naik pelik kenapa sejak akhir-akhir ni ramai betul selebriti yang jadi mangsa fake account ni. Kalau dah rasa nak jadi artis sangat, masuklah mana-mana program realiti, automatik jadi selebriti mee segera.

Jadi, kepada semua peminat Pak Nil, jomlah sama-sama kita blok akaun palsu ni. Jangan biarkan diri anda terus tertipu! Hehe. 

The following two tabs change content below.

Noraniza

Senior Head Of Sponsored Content, Malay Division at Rev Asia Berhad
People will hate you, rate you, shake you and break you. But how strong you stand is what makes you! :)

SKIP THIS AD ×