berita

Badan Asyik Lesu Je? Jom Sahut Cabaran 14 Hari Ni Untuk Kekal Bertenaga Dan Fokus!

April 6th, 2021 | by Nurul
Kini Trending

Bukan mudah nak biasakan diri dengan norma baharu ni, tambah-tambah buat yang bekerja dari rumah. Kadang-kadang nak makan pun tak sempat, apatah lagi nak bersenam. Bila pemakanan tak terjaga, mulalah badan rasa cepat letih dan lesu.

Sebab tulah pentingnya untuk kita mengambil suplemen kesihatan yang dapat membantu mengembalikan tenaga dan meningkatkan daya fokus. Menyedari betapa pentingnya hal ini, BRAND’S dengan kebaikan Pati Ayam ingin membantu kita semua menjalani kehidupan seharian dengan lebih sihat dan bermakna!

Apa yang uniknya tentang Pati Ayam BRAND’S ni?

BRAND’S®

Selama lebih dari 180 tahun, Pati Ayam BRAND’S adalah Pati Ayam yang asli, dimana ianya diperbuat dari ekstrak ayam berkualiti semula jadi yang diproses dengan bersih di bawah suhu tinggi.

Yang paling penting, Pati Ayam BRAND’S adalah bebas kolesterol, tanpa lemak serta bahan kimia tiruan atau bahan pengawet dan semestinya halal!

BRAND’S terbukti secara saintifik untuk memberi tenaga kepada minda dan badan

BRAND’S®

Buat ibu yang menyusukan anak, warga emas, pelajar dan mereka yang bekerjaya, Pati Ayam BRAND’S adalah sumber nutrisi baik yang diperlukan kerana ia dapat membekalkan nutrien untuk meningkatkan sistem imun badan, sekaligus menjadikan korang sentiasa sihat dan bertenaga.

Ia juga adalah satu-satunya Pati Ayam yang terbukti secara klinikal untuk minda yang tajam dan dapat meningkatkan aliran oksigen ke otak untuk daya konsentrasi yang lebih tinggi.

Selain itu, ia turut mempunyai pelbagai kebaikan lain antaranya:

  • Mempercepatkan pemulihan selepas bersenam
  • Meningkatkan mood
  • Meningkatkan kualiti susu ibu
  • Mengurangkan rasa letih
  • Kurangkan tindak balas glisemik

Nak minum pun senang, Pati Ayam BRAND’S boleh diminum terus dari botol dengan suhu yang korang suka, sama ada pada suhu bilik, sejuk atau hangat. Jimat masa!

Tapi, setelah dibuka, pastikan ia disejukkan dan diminum dalam tempoh 24 jam tau!

Jom mulakan 14 Hari Dengan BRAND’S!

Buat korang yang baru ingin mencuba Pati Ayam BRAND’S, apa kata sahut cabaran 14 Hari Dengan BRAND’S untuk gaya hidup yang lebih baik dengan segala kebaikan Pati Ayam ni!

Sebotol sehari selama 14 hari, Pati Ayam BRAND’S bukan saja membantu menguatkan sistem imuniti, malah dapat meningkatkan kesihatan dan daya fokus korang!

Nikmati diskaun RM5 dengan setiap pembelian Pati Ayam BRAND’S (10 botol) untuk memulakan cabaran 14 hari dengan BRAND’S agar korang sendiri dapat rasai perbezaannya!

Nak tahu macam mana? Korang hanya perlu berbelanja minimun RM50 di sini dan masukkan kod promo “BRANBEC10” untuk dapatkan diskaun RM5!

Oh ya, selain rasa original, BRAND’S juga mempunyai pelbagai seleksi rasa lain bagi menepati selera korang!

Jadi, apa lagi tunggu, jom mulakan 14 Hari Dengan BRAND’S hari ini juga!

Untuk maklumat lanjut, layari laman web BRAND’S®

SKIP THIS AD ×