berita

Banyak Kebaikan Kesihatan – Ini Sebab Kenapa Cheong Kwan Jang Jadi Kegilaan Artis Korea!

August 5th, 2020 | by Intan Mahsuri
Shout Out!


Fenomena drama dan muzik K-Pop memang dah serasi dengan masyarakat Malaysia. Bukan saja dibintangi oleh hero dan heroin yang kacak dan cantik tetapi lagu dan drama mereka ada identiti dan target audience yang tersendiri.

Namun begitu, korang perasan tak dalam drama The King: Eternal Monarch, lakonan Lee Min Ho, dia ada consume stick warna hitam merah? Apa yang dia makan tu? Sekadar gimik dalam drama atau memang betul-betul baik untuk kesihatan? Inilah yang kita nak kupas hari ni.

Ekstrak ginseng merah Korea, Cheong Kwan Jang rupanya!

Untuk pengetahuan korang, stick yang Lee Min Ho consume ni sebenarnya ekstrak ginseng merah Korea, Cheong Kwan Jang. Bukan saja membantu peredaran darah dalam tubuh menjadi lancar tetapi ekstrak ginseng merah turut menjadi sumber tenaga dan memperkuatkan lagi sistem imunisasi tubuh badan.

Turut dikenali sebagai ‘elixir of life’ pengambilan ekstrak ginseng merah sebagai makanan tambahan kesihatan dilihat tepat, tambahan pula dengan corak kehidupan kita yang sentiasa sibuk.

Halal & boleh diambil oleh semua peringkat umur

Istimewanya ekstrak ginseng merah Korea, Cheong Kwan Jang ianya datang dalam pelbagai bentuk. Ada yang dalam botol, dalam plastic stick dan dalam bentuk pil. Korang boleh pilih mengikut preference korang.

Paling penting, ekstrak ginseng merah, Cheong Kwan Jang dah diiktiraf halal dan boleh diambil oleh semua peringkat umur kecuali kanak-kanak.

Tak kisahlah yang dah tua atau yang muda remaja, kalau nak boost energy, korang boleh cuba ambil ekstrak ginseng merah, Cheong Kwan Jang.

Promosi istimewa khas untuk korang!

Sekarang mereka sedang mengadakan pomosi kaw-kaw sempena Red Gingseng Fair. Bayangkanlah bila korang beli Korean red ginseng extract EVERYTIME (10ml x 30paket), korang akan dapat 10 paket extra. Best kan?

Bukan itu je! Untuk Hong Sam Won pun ada promosi juga, beli 2 percuma 1! Memang dahsyat promosi yang mereka adakan ni. Korang boleh nikmati promosi ini di lokasi berikut.

ISETAN KLCC
ISETAN 1UTAMA
VillageGrocer @ MyTOWN Shopping Centre
DE MARKET
Urbanfresh
Taimal Herbs & Medicine – Pavilion
Wong Tao Onn – Johor
Kedai Ubat XinXianghe Sdn Bhd – Johor
K-market (Solaris , Penang, Puchong)
K-shop Cheras

** Promosi sah sehingga 9 Ogos 2020

Nak tahu lebih lanjut mengenai ekstrak ginseng merah Korea, Cheong Kwan Jang? Korang klik saja link di bawah.

Facebook:  Cheong Kwan Jang MY

SKIP THIS AD ×