berita

‘Berani Pegang-Pegang Tangan Wanita Lain’- Irwansyah Dikecam Peminat Gara-Gara Foto Ini

January 16th, 2018 | by Ash Nordin
Isu & Kontroversi

Rasanya lama kita tak dengar cerita pasal pelakon jambu Irwansyah kan? Dahulu nama dia menjadi fenomena dikalangan gadis-gadis di Malaysia oleh kerana filem meletop dari Indonesia iaitu ‘Love is Cinta’. Selain dari lakonannya, Irwansyah juga popular kerana lagu Pencinta Wanita.

Kini, Irwansyah sudah pun berkahwin dan seperti artis yang lain, Irwansyah ambil masa terluang untuk bercuti bersama keluarga. Tetapi ada satu foto ini buat netizen kurang senang melihatnya.

‘Kenapa jadi gini ya?’

Bagi anda yang mengikuti Irwansyah di Instagram, kini pelakon itu sedang bercuti di San Francisco bersama isteri tersayang dan keluarga. Selain luangkan masa bersama mereka, pastinya Irwansyah ingin berjumpa dengan rakan-rakannya yang berada di sana.

Tapi apabila Irwansyah memuat naik foto diatas, netizen ‘kurang senang’ melihat posisi tangan pelakon itu. Tambahan lagi Irwansyah kini seorang Muslim dan sudah berkahwin.

Respon wanita dalam foto tersebut

Setelah ruangan komen Irwansyah penuh dengan komen negatif, akhirnya wanita dalam foto tersebut yang menggunakan nama @fifitg di Instagram beri respon.

Bercuti di San Francisco

Sumber: Instagram Irwansyah

Save

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×