berita

Boleh Raya Sakan Dengan Telefon Baru Hari Raya Ni! Rebuti 100,000 Telefon PERCUMA Dengan Celcom MEGA™!

May 12th, 2020 | by Azyanshor
Shout Out!

Raya ni nak beli baju raya ke? Patut tak beli barang-barang baru? Kalau tak dapat beraya macam mana?

Musibah Covid-19 yang melanda negara membuatkan setiap individu di Malaysia kini berteka-teki sama ada dapat beraya bersama keluarga dapat atau tak. Tapi, syukur kita masih dapat berhubung dengan keluarga dan rakan-rakan melalui media sosial serta telefon bimbit!

Kalau beli telefon baru raya ni best jugak kan? Clear sikit bila video call mak ayah. Walaupun jauh, dapat tengok muka mak ayah dengan clear pun dah cukup baik.

Haa, mulalah korang tercari-cari plan apa yang berbaloi nak ambik. Kalau boleh nak dapat telefon secara percuma dan zero downpayment. Tapi, susah cari pakej telekomunikasi yang macam tu. Ada ke?

Celcom MEGA™ Lightning tawar 100,000 telefon percuma* Ramadan & Raya ni!

Korang boleh dapatkan TELEFON PERCUMA dengan Celcom 100k FREE Phones. Yang lagi best, promosi ni ZERO UPFRONT PAYMENT tau! Wahh, menarik betul tawaran ni. Pagi raya bolehlah video call ibu ayah korang dengan lebih jelas!

*Tertakluk kepada terma dan syarat

Korang bukan pengguna Celcom Mega™? Tukarlah sekarang sebab bukan saja RM0 upfront tapi…

Korang juga boleh dapatkan sehingga 100GB data internet dan call tanpa had ke semua rangkaian. Boleh telefon, tonton sebanyak mana movie korang nak dan boleh layari internet puas-puas Ramadan ni. Bukan sikit tuu! Malah, korang boleh stream series favourite atau nak livestream konsert artis terkenal dalam FULL HD!

Masih pertimbangkan nak beli ke tak sebab korang tak guna internet sangat? Jangan risau, korang boleh gunakan aplikasi Boost™ untuk dapatkan cashback sehingga RM5 untuk 10GB! Tak tipu guys, ini memang kenyataan!

Pilihan telefon bukan biasa-biasa. Top 3 best seller brand di Malaysia tau! Memang gempaklah raya korang!

Celcom 100k FREE Phones tawarkan korang pilihan telefon pintar dari jenama terbaik okay. Tak minat produk Apple? Ada Samsung! Tak minat Samsung, ada Oppo! Pilih je yang mana korang nak. Berikut merupakan pilihan telefon yang ditawarkan:

Awesome kan? Haa, jadi korang jangan lepaskan peluang untuk rebut tawaran terhebat dari Celcom!

Ada tambahan lagi, korang berpeluang untuk memenangi GIVEAWAY bernilai RM500,000! Boleh beli bahan masakan raya!

Yang membuatkan tawaran ni lagi gempak, korang berpeluang untuk memenangi groceries PERCUMA selama satu tahun! Seramai 20 pelanggan bertuah akan dipilih dan dikreditkan wang ke dalam Boost e-wallet mereka untuk membeli barangan dapur!

Jangan risau, korang masih lagi berpeluang untuk memenangi Boost e-wallet kredit bernilai RM100! Sehingga 2,600 orang akan dipilih tau! Syoknyaaaaa! Beli bahan nak masak juadah raya free lah macam ni!

Sama-sama kita jadikan Ramadan dan lebaran tahun ini lebih indah. Teruskan berhubung dengan yang tersayang dan sentiasa ada untuk satu sama lain. Walapun masih dalam tempoh PKPB, tetapi #RayaTetapBersama!

Untuk maklumat lanjut korang boleh klik kat SINI!

#StaySafe #RamadanKu #RayaTetapBersama

The following two tabs change content below.