berita

Buku Keluaran Dicaci Orang Ramai, Akhirnya Fattah Amin Buka Mulut & Ini Responnya

February 14th, 2017 | by Ash Nordin
Isu & Kontroversi

1

Sejak dua tiga hari ni nama Fattah Amin hangat diperkatakan di sosial media gara-gara buku keluarannya yang mendapat kritikan orang ramai. Antaranya ingin dapat duit dengan jalan mudah, bazir duit peminat dan macam-macam lagi.

Buku 99 Kata-Kata #QalifModen Fattah Amin juga telag ditegur oleh beberapa artis. Korang tahu siapa kan? Huhu. Lepas terpaksa dengan cacian orang ramai, akhirnya Fattah Amin buka mulut.

‘Rezeki halal’

Screen Shot 2017-02-14 at 1.06.22 PM

Screen Shot 2017-02-14 at 1.05.26 PM

Salam semua.. Pertamanya saya nak ucapkan jutaan terima kasih atas sokongan yang amat dasyat dari anda semua. Kecoh satu Malaysia sekejap pasal buku saya ni. ?

Sejujurnya, buku “collective item” atau “merchandise” saya ini diterbitkan untuk berkongsi kata-kata positif, nasihat dan impian saya untuk menjadi insan yang berguna serta menjadi inspirasi kepada semua.

Pesanan saya, apa yang paling penting jangan sesekali menidakkan impian anda walaupun sekecil-kecil impian. Setiap kejayaan bermula dengan sebuah impian.. Teruskan #doayangbaikbaik and be kind to others, Insyallah Allah akan mempermudahkan urusan dan perjalanan hidup kita.

Sumber: Twitter Fattah Amin

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×