berita

Cabaran 4 #watsonsmti Bikin Peserta Stress! Kenapa Eh? Katanya Paling Mencabar!

October 31st, 2018 | by Noraniza
#watsonsmti

Apa kriteria paling penting untuk bergelar influencer? Sudah semestinya boleh ‘mempengaruhi’ orang lain. Jadi, cabaran kali ini memang sangat berkait rapat dengan cara peserta #watsonsmti mempengaruhi followers mereka. Malah, mungkin juga untuk memancing followers baru!

Wajah-wajah Top 12 #watsonsmti

Ha, ada tak peserta favourite korang tersenarai dalam top 12 ni? Kalau ada, tahniah diucapkan dan teruskan menyokong peserta kegemaran korang.

Cabaran ke 4 Paling Susah? Betul ke?

Ha, untuk cabaran kali ni peserta diberi PROMO CODE tersendiri dan kena pastikan followers dan supporters di IG menggunakan promo code ini sebanyak yang mungkin di Watsons online store sebelum 30 Oktober 2018.

Peserta boleh hebahkan promo code ni dalam posting hashtag #watsonsmti #watsonsmalaysia dan #ohbulan.  Serta peserta kena pastikan jangan lupa untuk mention @ohbulanofficial dan @watsonsmy. Promo code peserta yang paling banyak digunakan akan layak untuk ke peringkat seterusnya.

NOTE: Promo code ni sah hanya di ONLINE STORE Watsons sahaja! Click link untuk ke Watsons Online Store http://bit.ly/2ShMSGK

Nah, ini beberapa peserta yang dah buat cabaran 4!

 

View this post on Instagram

 

Siapa suka ONLINE SHOPPING? Eva ada good news untuk korang! Eva nak bagi COUPON FREE WATSONS ! Anyone boleh guna Promo Code ” EVAMTI5 ” dengan setiap pembelian RM50 keatas . . Valid 26-30 October Sahaja ! Cepat TEBUS SEKARANG sebelum 30 Oct 2018! . Caranya boleh tengok dekat gambar: 1. Click link watsons.com.my (Tidak sah Watsons Store, Hanya ONLINE sahaja) 2. Beli apa2 je asalkan RM50 keatas 3. Check out & Lengkapkan Shipping Details 4. Masukkan Promo Code: EVAMTI5 (Evamti5 tau, bukan Evamt15) 5. Dah siap! Tebus before 30 OCTOBER ni tau! . Best kan??? Apa tunggu lagi, You have 3days left! ??? Anyway, jangan lupa support #TeamEva and follow @ohbulanofficial & @watsonsmy untuk follow my journey on WATSON’S MALAYSIA TOP INFLUENCER #watsonsmti #watsonsmy #ohbulan

A post shared by Eva Natasha (@e_vanillaz) on

 

View this post on Instagram

 

? M A K E U P • T U T O R I A L ? :? Looking for the most exciting unexpected Halloween makeup idea? @flackitsman got you covered. ? ? Video from @flackitsman? ? ? Concealer : @trulooks_malaysia @rossuena_beaute ? Eyeshadow palette : @anastasiabeverlyhills @luxienamy ? Loose powder : @shazreeyanashukridotcom ? Foundation : @mukanco ? Blush : @benefitcosmetics @benefitmalaysia ? Bronzer : @chanelofficial @benefitmalaysia? Eyebrows : @benefitcosmetics @benefitmalaysia ? Eyeliner : @katvondbeauty @thekatvond? Highlighter : @katvondbeauty ? Lipstick : @duckcosmetics @vivyyusof ? Mascara : @syokcosmetics @rossuena_beaute ? Cotton Candy Sponge : @ieqaitsme ? #sephoramy @sephoramy #watsonsmti #mukagang #watsonsmalaysia @watsonsmy @ohbulanofficial ?

A post shared by Muka & Co (@mukanco) on

Jangan lupa untuk ke laman Instagram OhBulan (@ohbulanofficial) dan Watsons Malaysia (@watsonsmy) untuk mengetahui segala update terkini. Mana tahu, peserta yang anda sokong boleh menang kan?

The following two tabs change content below.

Noraniza

Senior Head Of Sponsored Content, Malay Division at Rev Asia Berhad
People will hate you, rate you, shake you and break you. But how strong you stand is what makes you! :)